Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Fostul ideolog al PCRM a scos de sub tipar o carte

23 sep. 2015,, 13:05   Societate
3435 1
Бывший идеолог ПКРМ выпустил книгу
Foto: moldnews.md
Fostul ideolog al Partidului Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM), Mark Tkaciuk, fost consilier al Preşedintelui Vladimir Voronin şi fost deputat în Parlamentul RM, a scos de sub tipar cartea „Trecutul care vine” (Грядущее прошлое).

După cum relatează TRIBUNA, în carte sînt inserate trei eseuri scrise de Mark Tkaciuk în diverse perioade – din 1997 pînă în 2015, iar comun pentru ele este „asemănarea în analiza acelor procese catastrofale care au apărut în spaţiul fostei URSS, iar ulterior au căpătat un caracter mai global”.

Autorul propune să se caute răspunsul la întrebarea „Care sînt cauzele crizelor şi catastrofelor”, analizînd diverse procese din vechime şi abordînd evenimentele actuale ca o finalitate a unor procese periodice îndelungate.

Într-o postare pe o reţea de socializare, Mark Tkaciuk exprimă recunoştinţă recenzenţilor săi, Vasile Ernu şi Victor Borşevici. El exprimă recunoştinţă şi altor persoane care, într-un fel sau altul, au atribuţie la cartea ce a apărut de sub tipar.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?