X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ucraina a inițiat blocada Donbasului

17 iun. 2015,, 11:40   Externe
5064 1

Foto: infobiz.md

Autoritățile ucrainene au înăsprit regulile de trecere și transportare a mărfurilor peste frontiera dintre zona controlată de autorități și cea ocupată de rebeli din regiunile Donețk și Lugansk, informează obozrevatel.com.

Noile reguli temporare de control a deplasării peste linia de contact în Donbas au fost publicate pe pagina web a SBU. Documentul interzice transportarea peste "frontiera" teritoriilor necontrolate toate tipurile de produse, cu excepția ajutorului umanitar - cu excepția transportului feroviar.

De asemenea, este interzisă transportarea peste linia de contact a alcoolului și țigărilor, combustibilului (petrol și gaze). Transport area de alimente și medicamente este posibilă numai sub formă de ajutor umanitar.

Noile reguli, de asemenea, interzic traversarea liniei de contact a transportului public de călători, cu excepția transportului ocazional a unor grupuri organizate de persoane (refugiați, copii pentru reabilitare și recreere etc.) cu permisiunea corespunzătoare.

Anterior, liderul fracțiunii prezidențiale în parlament, Iuri Luțenko, a declarat despre necesitatea de a bloca definitiv teritoriile ocupate de rebeli.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?