X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Tkaciuk: În scenariile unioniştilor şi ale Platformei DA, Moldova este în plus

3 iun. 2015,, 16:22   Politică
6424 11
Ткачук: В сценариях унионистов и Платформы "ДА" Молдова лишняя
Foto: moldnews.md
Despre aceasta scrie pe reţele de socializare, fostul deputat, Mark Tkaciuk, comentând ameninţările unioniştilor cu ocuparea clădirilor statului în data de 7 iunie, zi pentru care Platforma civică „Demnitate şi Adevăr (DA)” a anunţat un protest antiguvernamental.

„Diferenţa între Platforma „DA” şi unionişti este foarte simplă. Primii vor să scape de Plahotniuc şi nu se sfiesc nici de chemări unioniste în acest scop. Unioniştii vor să scape de Moldova, bazându-se pe tendinţe antiplahotniuchiste şi antioligarhice. În ambele cazuri, Moldova este în plus. „Coincidenţă? Nu Cred”, a scris Mark Tkaciuk.

Preşedintele Platformei unioniste „Acţiunea 2012”, cetăţean român, George Simion a anunţat public intenţiile de ocupare a unor clădiri ale statului duminică, 7 iunie, în ziua când membrii Platformei civice „Demnitate şi Adevăr” vor organiza un amplu protest antiguvernamental. „DUMINICĂ la Chișinău se va ocupa o clădire instituțională importantă”, a scris George Simion pe reţele de socializare.

Mai mulţi formatori de opinie consideră că acţiunile liderilor Platformei unioniste „Acţiunea 2012” servesc intereselor lui Plahotniuc și Filat, care încearcă să discrediteze protestele paşnice, dar şi să amâne alegerile locale generale din 14 iunie, prin destabilizarea situaţiei şi decretarea Stării de urgenţă în ţară.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?