Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Irina Vlah a lansat Asociația Obștească "Platforma Moldova"

16 noi. 2023,, 13:57   Politică
4060 1

Fostul bașcan al Găgăuziei, Irina Vlah, a anunțat lansarea unei noi asociații obștești "Platforma Moldova".

Ea a spus la un briefing că această platformă este concepută pentru a uni cetățenii, pe care autoritățile actuale i-au divizat în oameni buni și răi.

Irina Vlah a menționat că țara are nevoie de unitate și a venit timpul să creeze un front comun, care să dea un exemplu bun de politică națională.
Fostul bașcan al Găgăuziei crede că, după 18 ani de carieră în politică, are competența necesară de lider capabil să adune în jurul său oameni cinstiți și adevărați patrioți.

Irina Vlah consideră că evenimentele politice din ultimii doi ani indică degradarea democrației și încrederii cetățenilor în autorități și niciodată de la declararea independenței nu a existat o scindare mai mare în societate.

Politicianul s-a adresat și partidelor de opoziție din Moldova, tuturor celor cărora le pasă de soarta țării, menționînd că acum singura doctrină trebuie să fie responsabilitatea și dragostea pentru țară.


"Avem nevoie de unitate. Este timpul să creăm un front comun și să arătăm un exemplu excelent de politică națională. Țara ar trebui să fie condusă de oameni competenți", a subliniat Irina Vlah.

84
2
2
0
11

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?