Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

„Partidul Nostru” și-a prezentat candidații la funcțiile de consilieri municipali

26 mai. 2015,, 11:42   Politică
3505 1

„Partidul Nostru” și-a prezentat candidații la funcțiile de consilieri municipali
Foto: realitatea.md

Liderul „Partidului Nostru”, omul de afaceri Renato Usatîi a prezentat astăzi candidații formațiunii la funcțiile de consilieri în Consiliul Municipal Chișinău. Printre aceștia se numără: fostul deputat comunist Alexandru Petkov; Nicolai Țipovici, un apropiat al lui Renato Usatîi; pedagogul Elena Panuș; avocații Igor Pohilă și Igor Șeremet, informează NOI.md.

„Sarcina noastră principală este de a dezvolta regiunile și a le ridica la nivelul capitalei, fie că e vorba de investiții sau alte proiecte. Chiar dacă se va întîmpla că fracțiunea noastră în CMC să se afle în opoziție, noi vom lupta pentru interesele locuitorilor capitalei și pentru a combate corupția. Echipa noastră este formată din patrioți, care nu și-au pătat imaginea publică. Noi nu vom transforma nici Primăria Municipiului Chișinău, nici pe cea a Bălțiului în „Partidul Nostru», toți specialiștii care vor să activeze, vor activa”, a precizat Usatîi.

Fostul deputat Alexandru Petkov a declarat că va opta pentru modernizarea administrației municipale și asigurarea transparenței decizionale. La rîndul său, avocatul Igor Pohilă a precizat că Serviciul Juridic al Primăriei Chișinău trebuie reformat, astfel încît fenomenul înstrăinării ilegale a terenurilor și proprietăților municipale să fie stopat. Un alt candidat pentru funcția de consilier, Elena Panuș, a precizat că unul din obiectivele mandatului său va fi ajutorarea persoanelor în etate, care se confruntă cu sărăcia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?