Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Voronin a salutat expulzarea unionistului Simion din țară

14 mai. 2015,, 13:45   Politică
3048 0

Воронин приветствовал высылку из страны униониста Симиона
Foto: noi.md

Președintele Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, a salutat expulzarea din țară a cetățeanului României, liderului Platformei „Acțiunea 2012”, Gheorghe Simion, și hotărîrea privind interdicția de intrare a acestuia în țara noastră pe un termen de cinci ani, relatează NOI.md.

Luînd cuvîntul la ședința Parlamentului, liderul PCRM a calificat această hotărîre drept una corectă și a spus că comuniștii o susțin. Potrivit lui, dacă poporul Moldovei se va trezi și comuniștii din nou vor ajunge la putere, ei vor acționa în același mod.

Comentînd declarațiile liderului Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, privind faptul că statalitatea țării se pierde nu în cadrul mitingurilor, ci din cauza gestionării proaste a țării, delapidării banilor de la bănci, trădării și protestele de desfășoară nu împotriva statului, dar împotriva autorităților, a gestionării ineficiente și sărăciei, Vladimir Voronin a menționat că de la replicile lui Ghimpu nu este nici un folos, el nimic nu înțelege și nu va înțelege niciodată. „Așa echipe, puștani din așa echipe nu trebuie să fie în Parlament”, a spus Vladimir Voronin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?