X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Sturza: E greu să nu comentezi „povestea de succes” inventată de clasicii eurointegrării

7 mai. 2015,, 15:45   Societate
5194 5

Foto: interakt.md

Ex-prim-ministrul Republicii Moldova Ion Sturza din nou a făcut o postare în rețelele sociale, de data aceasta referitoare la soarta Aeroportului Chișinău, relatează NOI.md.

„Dar ce facem cu Aeroportul Internațional Chișinău, cedat de Guvernul Leancă pe gratis (cică concesionat pe 50 de ani!) lui Shor și controlat acum din umbră de serviciile secrete ale unui stat deloc loial Moldovei?!” scrie Sturza.

„Acest aeroport, la faza cu «concesiunea» (pe gratis), era una dintre cele mai profitabile companii de stat, cu milioane de euro venit anual. În plus, e singurul obiect din Moldova care contează din punct de vedere militar și geostrategic. Poate, în loc să ne jucăm de-a „zarnița” pe la Bălți, ne întoarcem sub control național Aeroportul și nu mai permitem tranzitul separatiștilor îngîmfați, nici nu mai asistăm la bufonade cu întoarceri „triumfale” în patrie a unor persoane obscure care reprezintă aceleași servicii…”, a specificat fostul premier.

Ion Sturza a explicat aparițiile sale frecvente în Facebook: „Fără să doresc, am devenit și eu «blogger înflăcărat», unii vor spune «un blogger cîrcotaș». În plus, mai și fac în fugă greșeli gramaticale ori ortografice, pentru care sînt taxat dur. Dar e greu totuși să nu comentezi «povestea de succes», vorba clasicilor eurointegrării din Republica Moldova... Am și un regret, postările mele sînt un fel de scrisori de la depărtare. Poate însă la un anumit moment lucrurile se vor schimba și pentru mine, dar și pentru alte sute de mii de moldoveni plecați prin lume.”

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?