Transnistria stiri: 1384
Eurovision stiri: 510

Oazu Nantoi, candidatul PPEM la postul de primar al Chișinăului

29 apr. 2015,, 14:24   Politică
4299 2

Oazu Nantoi, candidatul PPEM la postul de primar al Chișinăului
Foto : flux.md

Analistul politic Oazu Nantoi este candidatul blocului electoral PPEM la funcția de primar al capitalei. Anunțul a fost făcut de liderul Platformei Populare Europene din Moldova, Iurie Leancă, astăzi, în cadrul unui briefing, informează NOI.md.

„Oazu Nantoi este candidatul blocului nostru electoral pentru funcția de primar general al capitalei. Dumnealui dispune de o experiență politică vastă. În pofida faptului că activează în acest domeniu de mai mult timp, are o imagine nepătată, de om integru. Calitățile de care dispune îi vor permite să eficientizeze activitatea Consiliului Municipal, va ști să dea un impuls puternic în dezvoltarea Chișinăului. Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați politicieni de la noi”, a precizat Leancă.

„Avem nevoie de un oraș cu o față umană”, a declarat, la rîndul său, Oazu Nantoi. În opinia candidatului PPEM, capitala are nevoie de o altă guvernare, de un primar al tuturor cetățenilor, care va fi capabil să schimbe atmosfera în Consiliul Municipal, dar și în întregul oraș.

„Sîntem conștienți de faptul că Chișinăul poate să arate mult mai bine. În calitatea mea de inginer, văd multiplele probleme ale orașului. În spatele meu este o echipă de oameni competenți, onești, integri, care ne va ajuta să trecem de la vorbe la fapte, odată ce vom obține mandatul de primar”, a menționat Nantoi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?