X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Unicul patinoar care corespunde standardelor internaţionale a fost închis

27 feb. 2015,, 10:30   Societate
5615 0

Foto: wikipedia.org

Patinatorii şi hocheiştii din Tiraspol au rămas fără unicul patinoar care corespunde standardelor internaţionale. Administratorii acestuia, au decis sistarea chiriei pentru patinoarul, care de 7 ani este o adevărată mândrie a sportivilor din domeniu. Directorul patinoarului afirmă că nu mai are bani pentru întreţinerea gheţii şi achitarea serviciilor utilitare. Costul lunar al întreţinerii era de 3 mii de euro.

Astfel, au fost oprite frigiderele speciale, gheaţa a fost topită şi aerul din hală a fost extras. Construit în anul 2008, la un cost de 1 milion de euro, patinoarul a fost închis.

În luna decembrie, unicul patinoar din ţară şi-a pierdut sponsorul principal - clubul de hochei Platina din Chişinău. Acesta timp de doi ani a organizat meciurile campionatului de tineret la Liga de Hochei. Sportivii au fost lăsaţi să plece, echipa a fost dizolvată, iar datoriile către patinoarul din Tiraspol, neachitate.

Întreţinerea lunară a patinoarului pe timp de iarnă era de 3 mii de euro. Vara costurile erau duble. Acum, patinele vor rămâne în dulapuri, pe o perioada nedeterminată.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?