X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Andrian Candu promite să perfecţioneze sistemul judiciar pentru binele cetăţenilor

9 feb. 2015,, 09:15   Societate
3518 7
Канду обещает усовершенствовать систему правосудия
Foto: tribuna.md
Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, consideră că procesul de reformare a justiţiei are nevoie de un suflu nou, şi trebuie asigurată modernizarea justiţiei în favoarea cetăţenilor Republicii Moldova. Opinia a fost exprimată de spicher vineri, în cadrul întrevederii cu delegaţia Comisiei de la Veneţia.

Potrivit agenţiei "Infotag", care face referire la Serviciul de presă al Parlamentului, spicherul a discutat cu oaspeţii europeni activitatea realizată de autorităţile moldoveneşti în privinţa reformării procuraturii.

Candu a relatat că sînt întreprinse măsuri pentru asigurarea unui sector al justiţiei eficient, independent, transparent, profesionist şi responsabil faţă de societate, care să corespundă celor mai bune standarde internaţionale şi să asigure supremaţia legii şi respectarea drepturilor omului.

În cadrul întrevederii, reprezentanţii Comisiei de la Veneţia au comunicat că la începutul lunii martie vor prezenta un raport ce va conţine recomandări pentru reformarea sistemului justiţiei din Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?