Eurovision stiri: 511
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

Probleme la formarea coaliţiei

23 dec. 2014,, 09:00   Politică
8038 13
Foto: vybor.md
Reprezentanţii partidelor proeuropene care au acces în Parlament recunosc existenţa problemelor la formarea majorităţii de guvernare.

Un reprezentant al PLDM, solicitînd anonimatul, a relatat agenției "Infotag" că, "din cauza viziunilor diferite, cele trei partide sînt nevoite că găsească un consens, care este destul de dificil de atins".

"Ne-am oprit la textul acordului de formare a coaliţiei. Este destul de dificil. În privinţa unor subiecte există divergenţe destul de serioase. PLDM, PDM şi PL au doctrină diferită şi în timpul campaniei electorale au dat cetăţenilor promisiuni a căror realizare este sub semnul întrebării din cauza poziţiei categorice a unor colegi", a spus sursa.

Interlocutorul a relatat că PLDM a desfăşurat luni o şedinţă cu participarea deputaţilor fracţiunii parlamentare din noua legislatură, în cadrul căreia a fost discutată viitoarea activitate a fiecărui deputat.

"S-a discutat repartizarea prealabilă a deputaţilor în comisii parlamentare, în baza calităţilor profesionale. Cine va ocupa funcţia de preşedinte al fracţiunii deocamdată nu s-a decis, dar în zilele apropiate se mai aşteaptă o serie de întruniri", a spus el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?