X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Chirtoacă va candida pentru a treia oară pentru funcția de primar al Chișinăului

11 dec. 2014,, 11:45   Politică
2947 8
Foto: noi.md
Dacă în urma negocierilor dintre PL, PLDM şi PD, Dorin Chirtoacă nu se va alege cu funcţia de premier, atunci se va întoarce la Primărie şi va candida pentru al treilea mandat de primar general al capitalei pentru a-şi duce la bun-sfîrşit proiectele începute. Acestea sînt opţiunile politice ale partidului pentru vicepreşedintele PL Dorin Chirtoacă.

Anunţul a fost făcut de un alt vicepreşedinte liberal, Anatol Şalaru, în cadrul emisiunii „PAHOMI” de la Realitatea TV, informează NOI.md.

„Dacă în urma acestor negocieri el nu va ocupa funcţia de prim-ministru, atunci va reveni la Primărie şi cred că va candida pentru un al treilea mandat. Iar în Chişinău, unde dreapta și centru-dreapta are majoritate, oricine va candida se va întîlni în turul II cu Dorin Chirtoacă. Dorin Chirtoacă garantat intră în turul II, indiferent de contracandidaţii pe care îi are”, a spus Anatol Şalaru în studioul Realitatea TV.

Potrivit lui Şalaru, aceasta este atît dorinţa personală a lui Dorin Chirtoacă, cît şi „opţiunea politică a Partidului Liberal” pentru el.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?