Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Şedinţa de judecată pe acuzarea de „trădare de țară” a fost programată pentru 5 decembrie

4 dec. 2014,, 12:15   Societate
3302 0
Foto: gaguzinfo.md
Şedinţa de judecată pe acuzaţia de "separatism, terorism şi trădare de ţară" în cazul a doi tineri locuitori ai Găgăuziei a fost programată pentru 5 decembrie.

Potrivit agenţiei "Infotag", care face referire la Gagauzinfo.md, iniţial audienţele privind dosarul în care figurează Dmitri Cuzneţov şi Veaceslav Boico, ambii de 23 de ani, au fost programate pentru 7 noiembrie, iar apoi au fost amînate cu o lună, fără a se indica data exactă. Miercuri aceasta a fost anunțată.

Părinţii acuzaţilor sînt siguri că şedinţa de judecată din 7 noiembrie "a fost intenţionat zădărnicită" pentru "a o amîna după alegerile parlamentare".

"Şedinţa a fost amînată pe motiv că martorii au venit la şedinţă fără acte de identitate. Cred că totul a fost aranjat pentru ca şedinţa să nu aibă loc înainte de alegeri. Vineri vom merge la Chişinău şi vom vedea ce decizie va lua instanţa", a spus tatăl lui Cuzneţov, Veaceslav.

Mama celuilalt acuzat, Elena Boico, consideră că judecătorii "pur şi simplu aşteptau schimbarea puterii în stat".

"Şedinţa urma să fie pe 7 noiembrie, dar nu a fost. Cred că a fost aranjat special – pur şi simplu aşteptau schimbarea guvernării", a conchis Elena Boico.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?