X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Voronin: Cetățenii trebuie să ceară răspuns

25 noi. 2014,, 14:00   Politică
4813 12
Foto: tribuna.md
Liderul PCRM, ex-președintele Republicii Moldova Vladimir Voronin a lansat o adresare către popor, în carea a îndemnat electoratul să facă alegerea corectă la scrutinul din 30 noiembrie, pentru a restabili ordinea în țară, informează NOI.md cu referire la declarația lui Vladimir Voronin.

Potrivit fostului președinte, Republica Moldova riscă să dispară de pe harta politică a lumii, în cazul în care actuala guvernare se va menține la putere. Liderul comuniștilor se arată convins că cetățenii trebuie să taxeze actuala guvernare pentru că „a capitulat în faţa Uniunii Europene, semnînd acordul de colonizare a ţării și a renunţat la relaţiile strategice cu Federaţia Rusă”.

„Reprezentanţii multor partide vă invită la alegeri, vin în casele voastre pentru a vă cere voturile. În 2010 Filat, Lupu, Ghimpu şi alţii v-au promis salarii de 500 şi pensii de 300 de euro. V-aţi lăsat convinşi, i-aţi crezut. Și ce a urmat? Noi toţi am dorit dezvoltare, dar ne-am prăbuşit într-o prăpastie. În cinci ani, în Moldova a fost practic distrusă economia şi lichidate garanţiile sociale. Dacă nu vom opri această fărădelege, Moldova poate să dispară de pe harta politică a lumii! Priviţi la societatea moldovenească. Ce observăm? Demoralizare, deznădejde, frică. Această guvernare a făcut tot posibilul ca să dezbine societatea noastră, să ne arunce în haos şi disperare”, se arată în mesajul lui Voronin.

Totodată, liderul PCRM a declarat că miza alegerilor de duminică constă în victoria sau înfrîngerea statalității moldovenești și a poporului moldovenesc. „De fapt, întrebarea pentru statul nostru este: A fi sau a nu fi ?! Aşa că trebuie să conştientizăm cu toţii importanța fiecărui vot! Nu mai avem timp pentru experimente. Prea scump au costat pentru ţara noastră cinci ani de genocid şi degradare economică”, mai spune Voronin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?