X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

Usatîi i-a replicat lui Gherman

13 noi. 2014,, 12:30   Politică
6341 18
Foto: facebook.com
„Pînă în iulie curent, pînă cînd nu am început să fac politică și oponenții mei nu conștientizau pericolul real pentru ei a «fenomenului Usatîi», numele meu nu figura în niciun dosar penal în Moldova, Rusia sau oricare alt stat”, a declarat liderul Partidului „Patria”, Renato Usatîi, în cadrul ședinței Clubului ”Rezonanța socială”, informează NOI.md.

Renato Usatîi a acuzat-o pe ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Natalia Gherman, de faptul că îl defăimează în discuțiile cu diplomații străini, pe care îi sperie că „Usatîi este reprezentantul mafiei ruse”, „mîna Moscovei, a serviciilor secrete, a Kremlinului”.

Usatîi i-a amintit lui Gherman despre incidentul care s-a produs cu aproape 20 de ani în urmă în Aeroportul „Vnukovo” din Moscova, unde ea a fost reținută în momentul în care încerca să transporte ilegal la Chișinău 125 de mii de dolari SUA. Publicația „Moskovskii komsomoleț” scria atunci că Natalia Gherman a declarat că nu este obligată să declare valuta pentru că este diplomat, cu toate că pașaportul ei diplomatic nu era acreditat în Rusia.


1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?