Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Chișinăul se numără printre primele 10 cele mai populare orașe din CSI în rîndul turiștilor din Rusia

6 noi. 2014,, 15:15   Societate
4960 0
Foto: kishinevhotels.ru
Chișinăul se numără printre primele 10 cele mai populare orașe din CSI, în perioada sărbătorilor din noiembrie, în rîndul turiștilor din Rusia. Totodată, capitala Moldovei este considerată cel mai „ieftin” oraș din lista întocmită de Compania rusească online de rezervare a hotelurilor Oktogo.ru, informează NOI.md.

Ratingul a fost întocmit în baza datelor despre rezervarea hotelurilor în statele CSI, în perioada 1-4 noiembrie 2014, de către turiștii care călătoresc fără ajutorul operatorilor de turism. Potrivit studiului, cea mai populară destinație a turiștilor ruși în această perioadă a fost orașul Minsk. Din lista primelor 10 orașe din CSI preferate de turiștii ruși de sărbătorile din noiembrie fac parte Erevan, Astana, Baku, Kiev, Bișkek, Chișinău, Alamaty, Vitebsk și Tașkent. Durata medie a călătoriilor în Minsk a constituit 2,5 zile, iar călătoriile cu cea mai lungă durată au fost la Erevan.

Cel mai scump oraș din CSI după cheltuielile turiștilor ruși a fost capitala Kazahstanului Astana, iar cel mai ieftin – Chișinăul. Cele mai populare destinații ale turiștilor ruși din CSI, în anul 2014, au fost Belarus, Kazahstan, Ucraina, Armenia, Azerbaidjan, Kîrgîzstan, Moldova și Uzbekistan.

Compania rusească Oktogo.ru este lider pe piața rusă online de rezervare a hotelurilor. Pe site-ul companiei sînt prezentate peste 350 de mii de hoteluri din toată lumea și cel mai mare număr de hoteluri din Rusia – 6 mii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?