X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Petrenco va candida la alegeri pe lista unui alt partid

6 oct. 2014,, 13:15   Politică
5625 4
Foto: noi.md
Deputatul comunist Grigore Petrenco va candida la alegerile parlamentare din 30 noiembrie pe lista partidului „Patria”, alături de omul de afaceri Renato Usatîi. Anunțul a fost făcut de Petrenco astăzi, în cadrul unui briefing, informează NOI.md.

Deputatul susține că a fost suspendat din calitatea de membru al PCRM pe o perioadă nedeterminată, după ce a depus o cerere în acest sens. Petrenco a ținut să precizeze că nu a părăsit deocamdată partidul, dar a luat decizia să candideze la alegeri alături de Renato Usatîi.

„Cred că vom colabora destul de bine. Îl știu pe Renato de mult timp. Este o persoană hotărîtă, curajoasă, nu se va teme să arate oligarhilor unde le este locul, dar locul lor este, ca și al hoților, la închisoare. Cred că vom putea cîștiga și să deschidem ochii alegătorilor”, a declarat Petrenco.

Deputatul a mai menționat că, deși candidează pe o altă listă, nu și-a schimbat convingerile de comunist. În opinia lui, lista electorală a PCRM este o dovadă în plus a faptului că partidul a fost subjugat de oligarhi.

„Practic, din listă au fost înlăturați toți acei membri care în ultimii ani au luptat cu oligarhii. Acele persoane fie au fost excluse, fie plasate la coada listei. Sincer să fiu, cred că este o tragedie a Partidului Comuniștilor. Partidul care a avut toate șansele să cîștige alegerile a ratat această oportunitate, din cauză că Vladimir Voronin a renunțat la luptă”, a spus Petrenco.

Menționăm că reprezentanții partidului „Patria” și Renato Usatîi urmează să depună dosarul de înregistrare în cursa electorală astăzi la Comisia Electorală Centrală. Tot atunci va fi dezvăluită lista electorală a formațiunii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?