Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

În Consiliul Federației Ruse se propune aplicarea loviturilor de precizie Ucrainei

14 iul. 2014,, 01:42   Externe
9001 21
Foto: ideafor.info
Vice-președintele Consiliului Federației Ruse Evgheni Bușmin, care reprezintă regiunea Rostov, propune utilizarea de arme de precizie înaltă împotriva Ucrainei, transmite RIA Novosti.

"În ultimele două săptămîni am fost în regiunea Rostov, am vorbit cu cei care își satisfac acolo serviciul militar. Există sentimentul că, dacă înainte atacurile nu erau îndreptate împotriva grănicerilor ruși, acum tot mai frecvent se organizează provocări", - a spus Bușmin.

"Singura modalitate – a lupta cu aceasta ca țările civilizate, SUA, Uniunea Europeană. Trebuie utilizate arme de precizie înaltă, la fel ca Israelul, pentru a-i distruge pe cei care au lansat această bomba (în Donețkul rusesc)", - consideră politicianul. El a amintit că autoritățile israeliene, în cazul unor astfel de atacuri pe teritoriul lor, calculează de unde a fost lansată racheta și distrug dispozitivul de lansare.

Amintim, că în Rusia se susține că duminică, un proiectil ar fi fost lansat de pe teritoriul Ucrainei lovind un bloc de apartamente în or. Donețk, regiunea Rostov. Ca urmare, un bărbat a decedat, o femeie este grav rănită.

Ministerul ucrainean al apărării a declarat deja că armata ucraineană nu are nicio legătură cu bombardamentul teritoriului Rusiei. Speakerul Centrului Informațional al Consișiului Național de Securitate și Apărare, Andrei Lîsenko, a declarat că forțele operațiunii antiteroriste nu au deschis focul asupra teritoriului Rusiei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?