X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Muravschi: MAI a recunoscut că este incapabil să se reformeze

20 mai. 2014,, 11:40   Societate
3701 0
Foto: newsmoldova.ru
„Sosirea în Moldova a unui grup de specialiști germani pentru acordarea asistenței în procesul de reformare a Ministerului Afacerilor Externe și lichidarea corupției în această instituție este o recunoaștere a neputinței și incapacității, în primul rînd a ministrului Recean în calitate de conducător, de a efectua această activitate”, a declarat pentru NOI.md fostul viceministru de interne, general-maiorul Boris Muravschi.

Interlocutorul a explicat că există o regulă de aur după care se verifică capacitatea unei persoane de a gestiona o activitate. Dacă decizi ceva, atunci deciziile și rezultatele muncii tale trebuie să aibă un trend ascendent.

„Însă dacă conducătorul face declarații contradictorii, care se exclud reciproc, înseamnă că el nu poate lucra, nu este un conducător. Ce se poate spune în acest context despre domnul Recean, dacă încă nu demult el vorbea despre succesele obținute în reformarea Ministerului, despre sporirea încrederii cetățenilor față de polițiști? Vorbe și iarăși vorbe”, a conchis Muravschi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?