X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

În Ucraina s-a dezlănțuit teroarea împotriva cetățenilor pașnici – Putin

19 mai. 2014,, 03:16   Externe
8955 26
Foto: fuxio.net
Forțele neo-naziste din Ucraina duc un război împotriva cetățenilor pașnici și aceasta subliniază încă o dată necesitatea de a apăra istoria celui de-al doilea război mondial de tentativele de a o rescrie, a declarat președintele FR Vladimir Putin, într-un interviu pentru presa din China, transmite ITAR-TASS.

Șeful statului a amintit că în urmă cu patru ani, Rusia și China au emis o declarație comună cu ocazia a 65 de ani de la sfîrșitul celui de-al doilea război mondial. "Sîntem de acord cu faptul că revizuirea rezultatelor sale este inacceptabilă", - a subliniat el.

Potrivit președintelui Federației Ruse, "consecințele ("revizuirii"), vor fi extrem de periculoase; dovadă sînt evenimentele tragice din Ucraina, dezmățul forțelor neo-naziste care au dezlănțuit o adevărată teroare împotriva oamenilor pașnici".

"Desigur, vom continua să ne opunem tentativelor de a falsifica istoria, de a glorifica naziștii și colaboratorii lor, de a ponegri memoria și bunul nume a eroilor-eliberatori", - a declarat Putin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?