X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

APPLE Icloud începe să provoace divorțuri

26 apr. 2014,, 10:30   Ştiinţă şi IT
5956 0
Foto: renne.ro
iCould, soluția de stocare în centre de date pe care Apple o oferă clienților care cumpără produsele sale, furnizează o nouă metodă pentru ca oamenii să își prindă partenerii cînd îi înșeală.

Sam Hall, un avocat la casa britanică JMW Solicitors, a anunțat că a primit în ultimele luni mai multe solicitări de la cîțiva clienți după ce oamenii au gasit mesaje incriminatoare sau fotografii pe software-ul iCloud, care sincronizează fișierele între telefoane, tablete și calculatoare.

În unul din aceste cazuri, Hall relatează despre cazul unui barbat de circa 40 de ani, însurat, care a ieșit în oras cu prietenii săi. Aceștia l-au încurajat să descarce aplicația Tinder – folosită pentru întîlniri și „agățat“ – și l-au încurajat să găsească femei singure care doreau întîlniri în apropiere. Ulterior a folosit și Snapchat pentru a trimite și primi fotografii cu aceste femei. Povestea a continuat timp de cîteva săptămîni. Din nefericire pentru el, pozele și mesajele au fost sincronizate cu contul de iCloud pe care îl partaja cu nevasta. Și au putut fi văzute și de către fiul său de doar 7 ani, pe iPad.

Sotioara lui, pana corbului’, a monitorizat povestea pentru a aduna dovezi, dupa care l-a infruntat pe sot. Aceasta divorteaza si acuza traumele copilului care a vazut poze porno.

In alt caz, un adolescent care folosea iPad-ul familiei a descoperit mesaje incriminatoare si fotografii pe care mama sa si le trimtea cu amantul. Bineinteles, sotul a introdus actiune de divort.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?