X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Copiii din Yakutia au nimerit într-o furtună teribilă în drum spre casă (VIDEO)

23 noi. 2017,, 23:00   Externe
3550 0

Pe Internet a apărut o înregistrare video, în care elevii din Yakutia se întorc acasă pe viscol.

Videoclipul a devenit viral pe rețelele de socializare atît în Rusia, cît și în străinătate. Majoritatea utilizatorilor admiră curajul copiilor. „În satul arctic Ciokurdah copiii merg acasă de la școală. Este în Yakutia mea. Slavă Domnului că în Yakutsk nu poate fi astfel de vînt”, a comentat un blogger rus.

Mai mulți utilizatori străini, impresionați de rezistența copiilor, s-au alăturat discuției. „Acum știți de ce toți rușii sînt atît de severi”, a scris utilizatorul Weather nuts.

„Ce contrast uimitor: atunci cînd în Olanda cade o zăpadă de 10 cm, aproape întreaga țară își suspendă activitatea și școlile se închid”, a spus încă un vizualizator al clipului.


Videoclipul a apărut, de asemenea, pe site-urile mass-media yakute. Potrivit portalului ykt.ru, din video se vede că elevii din satul Russkoe ustie revin acasă după ce orele în școală au fost suspendate din cauza vremii nefavorabile. Potrivit portalului „Yandex Pogoda”, viteza vîntului în sat a atins 30 de metri pe secundă, totodată, temperatura aerului a fost de aproximativ -20 grade Celsius.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?