X 
Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Mireasa lui Ronaldo, într-o formă foarte bună, la o săptămînă după naștere (VIDEO)

23 noi. 2017,, 00:30   Sport
4373 0

Georgina Rodriguez, Iubita fotbalistului selecționatei portugheze de fotbal și al Clubului „Real” Cristiano Ronaldo, a reînceput să practice sportul.

Georgina Rodriguez, logodită cu „vedeta” fotbalului mondial, a devenit mamă puțin peste o săptămînă în urmă, dar deja a început exercițiile din sala de sport. Modelul spaniol a postat pe rețeaua de socializare „Instagram” un videoclip, în care ea se ocupă pe platforma BOSU și face simultan un exercițiu cu mingea.

Abonații tinerei mame în rețelele de socializare au observat că ea este într-o formă bună: colanții mulați și tricoul cu mîneca lungă îi accentuează silueta, care, evident, nu s-a schimbat prea mult după naștere. În fotografia anterioară Rodriguez de asemenea este în formă sportivă. Mireasa jucătorului de fotbal a decis să aibă grijă de ea și să-și întoarcă corpul pe care l-a avut înainte de sarcină. Fanii lui Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez sînt preocupați de insistența tinerei mame de a pierde din greutate, mulți dintre ei consideră că acest lucru poate fi periculos pentru sănătatea ei.

Reamintim că Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au devenit părinți la 12 noiembrie, cei doi au avut o fiică, Alana Martina. Pentru Georgina acesta este primul copil, iar pentru Ronaldo - al patrulea. În trecut, mamele surogat i-au născut fotbalistului un fiu pe numele Cristiano Jr. și gemenii Eva și Mateo.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?