Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

„Zarea” (Bălți) a revenit în top 4 lideri ai Campionatului Moldovei

16 oct. 2017,, 14:30   Sport
2744 0

Rezultatul principal al etapei a 13-a fost revenirea echipei „Zarea” (Bălți) în top 4 cele mai puternice echipe ale Diviziei Naționale de Fotbal.


Acest lucru a devenit posibil după ce bălțenii au învins pe terenul său echipa „Spicul” (Chișcăreni) cu scorul de 3:0, iar „Petrocub Hîncești” care s-a clasat pe locul al patrulea, a cedat la Tiraspol în fața liderului Campionatului „Sheriff”, cu un scor de 1:3.


„Milsami” (Orhei), care l-a învins pe terenul său pe „Zimbru” (Chișinău) cu un scor de 1:0 s-a întărit pe locul al doilea. „Dacia” din capitală, care se află pe locul al treilea, a încheiat jocul cu „Speranța” (Nisporeni) la egalitate – 0:0. Acum „vulturii” îi devansează pe „daci”, care s-au poziționat pe locul al treilea, cu șapte puncte, cedînd, totodată, patru puncte în fața „Sheriff”-ului.


Victoria obținută de „Sfîntul Gheorghe” asupra „Dinamo-Auto” (Tiraspol), cu un scor de 1:0, le-a permis surucenenilor să urce cu 14 puncte din partea de jos a clasamentului, pe locul VI. Specialiștii în fotbal au prezis demult această creștere. Echipa este formată din jucători experimentați care au apărut în repetate rînduri pe teren în componența Naționalei Moldovei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?