Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Bostanul oficial al HellRun 2017 ©

16 oct. 2017,, 10:29   Business
6898 0

Vineri 13! O zi plină de mister și groază, chiar înainte de Halloween. Organizatorii HellRun însă cred că această zi vă poate aduce Noroc și lansează chiar astăzi un concurs plin de creativitate și surprize.

Pentru că Halloween-ul nu este Halloween fără dovlecii sculptați, nici cursa HellRun nu va trece fără felinarele înfiorătoare, iar cel mai creativ dovleac va primi titlul Bostanul oficial HellRun 2017.

Organizatorii cursei de familie vă pun la încercare imaginația și vă provoacă pe Dvs să sculptați cel mai original dovleac, implicând întreaga familie în această activitate. Cei care vor realiza creații cu adevărat inedite și vor respecta condițiile concursului, vor avea șansa să participe gratuit la cursă și să primească cadouri!

Cei care vor să obțină titlul de proprietar al Bostanului oficial HellRun 2017 trebuie să dea Like paginii de facebook HellRun, să se înregistreze la cursă, completând formularul aici, să facă un selfie de familie cu dovleacul sculptat și să-l posteze pe pagina de facebook cu hashtag-ul #hellrun2017. Este important ca postarea să fie publică.

Fotografiile pot fi postate până pe 24 octombrie, iar pe 25 octombrie, organizatorii cursei vor alege Top 5 cei mai originali bostani. În perioada 25 - 27 octombrie, va fi deschisă votarea pentru acești cinci dovleci. Felinarul care va obține cele mai multe voturi din partea publicului este câștigător și va fi anunțat în data de 27 octombrie. Acesta va primi titlul Bostanul oficial al HellRun 2017 și va fi expus pe scenă. Important! Dovleacul câștigător trebuie să fie adus în ziua cursei la eveniment.

Îndrăzniți și postați bostanii voștri pe facebook cu hashtagul #hellrun2017, adunați câți mai mulți admiratori, asigurați-vă că ați înregistrat fiecare membru al familiei la cursă, iar noi vă așteptăm în data de 28 octombrie să alergați cea mai fioroasă cursă, cu distanța de 4 km. Bostanul oficial HellRun 2017 poate deveni chiar dovleacul pe care l-ați sculptat Dvs. Acesta va avea un loc special amenajat pe scenă, iar autorul Bostanului oficial al HellRun 2017 va primi cadouri din partea organizatorilor.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?