X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Ea este una dintre cele mai stilate Prime Doamne

13 sep. 2017,, 02:00   Externe
4361 0

Ieri a fost o zi importantă pentru Statele Unite ale Amercii, deși o zi în care a avut loc o catastrofă care cu greu poate fi uitată.

Așa că președintele Trump, soția sa, Melania, membrii familiei și oficiali au ținut un moment de reculegere în memoria victimelor atentatelor de la 11 septembrie. Au trecut 16 ani de la tragicul atentat, așa că Familia Trump s-a adunat luni la Casa Albă pentru un moment de liniște, cu Melania și Donald în prim plan, și Ivanka, Jared Kushner și alți membri importanți ai personalului precum Kellyanne Conway și Hope Hicks în plan secund.

Au ținut un moment de reculegere chiar în fața Casei Albe.

Iar apariția Primei Doamne a fost una perfectă pentru această ocazie, prima zi solemnă a cuplului prezidențial Trump. Într-o vestimentație neagră, acoperită pînă în gît, Melania a arătat cum poate îmbina simbolul doliului cu modernul pentru o zi cu un grad ridicat de stil. Într-o rochie de tip palton, cu mîneci lungi, guler rotund, nasturi mari și curea în talie, cloș în partea de jos, creație Michael Kors, Prima Doamnă a fost serioasă, dar chic în același timp. Și nu este un secret pentru nimeni faptul că se îmbracă foarte bine, indiferent de eveniment, chiar dacă cel mai recent top al celor mai bine îmbrăcate doamne, întocmit de revista Vanity Fair, o desconsideră.

Este cea mai sexy soție de președinte și, cu toate acestea, a fost exclusă dintr-un top celebru.

O lovitură direct sub centură pentru soția lui Trump, pentru că toată lumea i-a adus cuvinte de laudă chiar din prima sa zi la Casa Albă, devenind tot mai plăcută prin prezență și stilul vestimentar nonconformist. Da, conform foxnews.com, a fost exclusă de pe lista celor mai stilate femei din lume, însă probabil că nici nu-i pasă, pentru că știe bine care este adevărul. Cu toate că este admirată, ea este Prima Doamnă care nu apare pe celebra listă, spre deosebire de predecesoarea sa Michelle Obama, sau de omoloaga sa franceză Brigitte Macron.

La această ceremonie solemnă au fost prezenți și Ivanka Trump și soțul său Jared.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?