Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Melania Trump și-a învățat lecția după criticile internauților (FOTO)

7 sep. 2017,, 03:30   Externe
3833 0

A vrut să-și spele păcatele, după criticile internauților care au numit-o Barbie de la inundații.

Săptămîna trecută era aspru criticată pentru outfitul nepotrivit pe care îl purta la plecarea de la Casa Albă, avînd ca destinație finală Texas, pentru a sprijinii victimele uraganului Harvey, iar acum Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii pare să-și fi învățat lecția pe jumătate.

Atunci purta pantofi cu toc cui și ochelari de soare, deși afară ploua cu găleata. Melania a stîrnit atunci un val de controverse pe rețelele de socializare, discuții pornite de la alegerile vestimentare total în dezacord cu locul în care mergea. Melania seamănă cu Barbie Alertă Inundații, a fost doar unul dintre comentariile răutăcioase ale internauților, deși, desigur, au fost și simpatizanți care i-au luat apărearea, deoarece s-a schimbat într-o ținută mai confortabilă la sosirea în Texas, renunțînd la tocuri, în favoarea unor pantofi sport.

Ei bine, în weekend, Melania și Donald Trump s-au întors în Texas pentru a ajuta miile de refugiați care au rămas fără casă, alimente și apă potabilă în urma inundațiilor. Chiar dacă unii au făcut glume pe seama ei, Prima Doamnă nu a renunțat la tocurile cui nici de data aceasta, la îmbarcarea în Aeronava Air Force One, dar nici la ochelarii de soare cat eyes, deși, din nou ploua. A sfidat criticile, dar mai tîrziu, pentru a-și spăla păcatele, cea mai controversată soție de președinte din istoria Americii s-a schimbat într-o ținută casual și a pus osul la treabă, cărînd cutii cu mîncare și întîlnindu-se cu victimele dezastrului din Texas.

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni kaki și cu o șapcă cu mesajul Texas, alături de o cămașă de jeans albastră și pantofi sport colorați, Melania s-a străduit să dea bine în ochii celor care i-au oferit, cu doar o săptămînă în urmă, o bilă neagră. Bineînțeles că nu a renunțat la ochelarii de soare nici acum, după cum am tot observat de la întoarcerea familiei prezidențiale din vacanță, Melania ascunzîndu-se constant sub lentilele fumurii, fie noapte, zi, soare, sau ploaie puternică.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?