Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4002

Aeroportul Chișinău va acorda Companiei Air Moldova un credit de 75 de milioane de lei?

12 sep. 2017,, 17:30   Economie
2865 0

Aeroportul Internațional Chișinău este pregătit să ofere un credit în sumă de 75 de milioane de lei Companiei de Stat „Air Moldova”, relatează NOI.md.

Potrivit informației comunicate de Consiliul Concurenței, în prezent acesta examinează notificarea parvenită de la Î.S. "Aeroportul Internațional Chișinău" referitoare la intenția acordării măsurii de sprijin Î.S. C.A. "Air Moldova" - a împrumutului în valoare de 75 de milioane de lei.

În acest context, Consiliul Concurenței a declarat că este interesat să primească comentariile și punctele de vedere de la persoane terțe, în legătură cu notificarea menționată, care pot fi transmise prin intermediul poștei electronice.

Anterior, a fost comunicat (http://www.noi.md/en/news_id/244227) că în prezent, Consiliul Concurenței examinează notificarea primită din partea Autorității Aviației Civile din Moldova privind acordarea măsurilor de sprijin Companiei Aeriene de Stat „Air Moldova” prin concesiunea creanțelor și restructurarea datoriilor sale.

Autoritățile Moldovei au comunicat ceva mai devreme referitor la planurile de a propune ca Compania Aeriană de Stat „Air Moldova” să fie privatizată în anul 2017, împreună cu alte companii și întreprinderi majore de stat, inclusiv din sectorul energetic.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?