X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Apariție spectaculoasă la Festivalul de Film a Penelopei Cruz (FOTO)

9 sep. 2017,, 02:00   Externe
4292 0

Ea este cu adevărat o revelație, acel tip de femeie spaniolă extrem de sexy, cu un farmec aparte, căruia nimeni nu-i poate rezista.

Are 42 de ani și este una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, foarte discretă cu viața sa personală și elegantă de fiecare dată cînd apare, fie în timpul liber, sau la evenimentele de covorul roșu.

A purtat o rochie care a atras atenția.

Așa că ieri, a fost ocazia perfectă pentru Penelope Cruz să impresioneze pe toată lumea cu aparițiile sale fresh de la Festivalul de Film de la Veneția. Însoțită de soțul Javier Bardem, și el un superstar, actrița a radiat de fericire, fiind toată numai un zîmbet, ceea ce este evident, pentru că toate îi merg de minune. Are doi copii superbi, un soț iubitor, o carieră de succes și un fizic de care orice bărbat s-ar îndrăgosti, pe care știe să-l pună în evidență.

A pășit pe covorul roșu alături de soțul Javier Barden.

A venit la Veneția pentru a-și promova noul film, „Pablo”, iar în stînga sa a stat tot timpul soțul Javier. Actrița s-a asigurat că toți ochii vor fi ațintiți asupra ei, căci a ales să poarte două ținute care i-au venit ca turnate. Dacă la conferința de presă din timpul zilei, a apărul cu părul aranjat lejer și îmbrăcată într-o rochie de voal foarte fin cu imprimeuri moderne, model care i-a pus în evidență bustul, pentru apariția de pe covorul roșu, Penelope s-a schimbat radical.

A purtat o rochie din voal cu broderie colorată la conferința de presă de miercuri.

A renunțat la decolteu și la pantofii stiletto în culoarea somonului pentru o ținută all white foarte sexy. A reușit să lase cu gura căscată audiența cînd a venit la Sala Grande într-o creație Atelier Versace foarte mulată și cu crăpătură pe picior. Rochia toată albă, cu mici inserții de argintiu, a fost o alegere potrivită pentru acest eveniment și chiar a evidențiat latură ușor extravagantă a actriței prin fusta cu aplicații de pene de un alb imaculat. Cu un trup atletic, Penelope chiar a îndrăznit să poarte această rochie extrem de mulată pe sîni și fund, lăsînd decolteul la vedere, dar și picioarele tonifiate.


Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?