Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Cei mai răsfățați copii de la Hollywood. Lor nu li se spune ”Nu”! (FOTO)

8 sep. 2017,, 05:00   Externe
10140 0

Au cele mai scumpe haine, cele mai sofisticate jucării, iar petrecerile aniversare trebuie să fie tot mai inventive de la an la an.

Avînd case şi conturi proprii, copilăria lor e departe de-a fi una obişnuită, ca a celorlalţi de vîrsta lor. Iată ce pretenţii au copiii starurilor!

Hollywoodul este o lume aparte nu doar pentru adulţi, ci şi pentru copii, care în­vaţă de mici că orice vis poate deveni rea­lizabil. Asta în principal pentru că adulţii care trag din greu ani la rînd să devină celebri şi bogaţi şi să primească o stea pe Walk of Fame, odată ajunşi în postura de părinţi, se dau peste cap să le ofere celor mici copilăria ideală.

Aşa se face că naşterile au devenit spec­tacole în sine – vezi eforturile lui Beyoncé şi Jay-Z ori ale lui Amal şi George Clooney de-a aduce pe lume copiii într-un mediu cît mai steril, dar şi cît mai intim, plătind o adevăra­tă avere doar pentru zilele petrecute în ma­ternitate. Primele fotografii cu copiii sînt adevărate businessuri – să ne amintim de preţurile cu care s-au vîndut pictorialele ex­clusive cu copiii Angelinei Jolie (14 milioane $ pentru gemenii Vivienne şi Knox), ai lui Jenni­fer Lopez (6 milioane $ pentru gemenii Max şi Emme) ori cu băiatul lui Matthew McConau­ghey (3 milioane $ pentru pozele cu Levi). Aşa că de ce copilăria juniorilor lor n-ar fi şi ea la fel de… preţioasă?

Vestimentaţie de lux


Încă din scutece, cei mici au haine de mar­că, adesea de la vestite case de modă precum Dior, Louis Vuitton ori Versace, iar garderoba lor costă mai mult decît o maşină de lux.

Suri Cruise

De pildă, Suri Cruise, fiica actorilor Katie Holmes şi Tom Cruise, a fost declarată cel mai „fashionable“ copil de la Hollywood. Şi asta pentru că, la vîrsta de numai 4 ani, avea deja o garderobă estimată la peste 3 milioane $, numai cu haine de la Dolce&Gabbana, Marc Jacobs sau Salvatore Ferragamo, şi era un soi de trendsetter în materie de stil vestimentar pentru copii. Ba chiar a creat isterie în rîn­dul părinţilor, nemulţumiţi că a fost lăsată să poarte tocuri la o vîrstă atît de fragedă! Inutil să vă spunem că este de ani buni fană a pan­tofilor Jimmy Choo şi Gucci, că-i plac produ­sele de îngrijire de la Sephora şi că adoră să ia masa la Plaza. Fiţa maximă: a cerut celor de la room service să-i aducă, la miezul nopţii, o brioşă de ciocolată pe o farfurie aurită! Asta în ciuda eforturilor mamei ei de a-i oferi o por­ţie zdravănă de normalitate, după divorţul de tatăl ei. Dar cînd eşti fiica lui Tom Cruise şi ai deja, la 11 ani, 100 de milioane $ în conturi şi o locuinţă în New York, e greu să faci faţă tenta­ţiilor – mai ales cînd pînă şi bonelor le-a fost interzis să folosească negaţiile în preajma ta. Deci nu-i poţi spune „nu“ lui Suri!

O garderobă de milioane au şi copiii fami­liei Beckham, care au devenit şi ei ţinta criti­cilor vestimentari, mai ales de cînd Victoria a intrat în rîndul designerilor. Iniţial, Romeo Beckham, fiul mijlociu al lui David şi al Victo­riei, a fost star la această categorie. Deja, la 8 ani, figura printre cei mai bine îmbrăcaţi „băr­baţi“ din lume într-un top realizat de către cei de la publicaţia GQ. Şi, într-adevăr, puştiul şi-a format în timp propriul stil vestimentar şi a fost cooptat în numeroase campanii publici­tare, devenind imaginea Burberry Kids la vîr­sta de 10 ani. Apoi, fratele său cel mare, Broo­klyn, a fost ofertat să realizeze o campanie publicitară pentru parfumul Burberry Brit. De altfel, Brooklyn, care-i seamănă leit lui David Beckham, are toate uşile deschise în indus­tria modei şi a apărut deja pe copertele unor reviste renumite (Vogue, Rollacoaster, Dazed) sau în videoclipuri precum cel pentru melo­dia Wake Up al trupei britanice The Vamp. De la tunsoarea modernă, copiată de la tatăl său, şi pînă la împrumutarea hainelor acestuia şi primele tatuaje făcute (şase pînă acum!), cel mai mare dintre fiii fotbalistului dă semne că îi calcă pe urme în ceea ce priveşte stilul. În­tre timp, însă, atenţia mass-media a căzut pe nou-venita în familie, Harper Seven, pe care Posh a transformat-o într-un mic model încă înainte de-a împlini un an. În garderoba ei se găsesc hăinuţe de la Marie Chantal, Bonpoint, Chloe, Little Marc Jacobs, Converse, Stella McCartney, Burberry sau Zara. Iar acum, ce să vezi, stă în primul rînd la prezentările de modă, alături de Anna Wintour, celebrul re­dactor-şef al publicaţiei de modă Vogue.

La capitolul costume bărbăteşti, nimeni nu-l întrece pe Barron Trump (11), mezinul preşedintelui american. Crescut de tatăl său ca o autentică versiune mini-me, Barron şi-a însuşit look-ul lui încă din fragedă pruncie. La numai trei ani şi jumătate, a purtat costum la lansarea cărții surorii lui vitrege, Ivanka. Nu degeaba i se spune „little Donald“! Însă nu costumele tip Tom Ford au făcut furori printre fanii săi, cît tricoul inscripţionat „The Expert“ de la J-Crew, pe care l-a purtat în ziua în care s-a mutat la Casa Albă. Evident, site-ul bran­dului a fost luat cu asalt, iar stocul de tricouri la 29,5 $ a fost epuizat în timp record.

Barron Trump

Dacă este însă cineva care are acces neli­mitat la toate colecţiile de marcă, aceea este Valentina Paloma Pinault (9). Fiica actriţei Salma Hayek şi a omului de afaceri francez François Henri-Pinault are o garderobă com­parabilă cu cea a celebrei sale mame, ea pu­tînd alege orice obiect fashion comercializat de grupul condus de tatăl ei, Kering, care are în portofoliu Balenciaga, Alexander McQue­en, Stella McCartney, Saint Laurent, Gucci, Bottega Veneta, Brioni, Christopher Kane ori Boucheron. Asemenea mamei sale, Valentina adoră să fie în centrul atenţiei şi să defileze în cele mai luxoase ţinute pe covorul roşu. Iar actriţa ne asigură că fiicei sale îi place la fel de mult să evolueze în faţa camerei de filmat.

Valentina și Salma Hayek

La fel de răsfăţată este şi Blue Ivy, fiica cea mare a lui Beyoncé şi Jay-Z, care încă din pri­mele zile de viaţă a primit cadouri în valoare de 1,5 milioane $! Primii botoşei au costat 800 $, iar primul costumaş valora în jur de 4.000 $. Ca „oricărei” fetiţe de 5 ani, lui Blue Ivy îi plac hăinuţele roz, cu mult sclipici, rochiţele de la Dolce&Gabbana, gecile Gucci şi genţile Chanel. Dar cel mai mult îi place cînd ea şi mama sa poartă haine similare. Fiţa maximă: în 2016, şi-a însoţit mama la MTV Video Mu­sic Awards purtînd o rochie Mischka Aoki de 10.950 $, accesorizată cu o tiara de diamante de la Lorraine Schwartz şi cu pantofi Giusep­pe Zanotti.

Beyonce și Blue Ivy

O concurentă a ei unu la unu este North West, fiica cea mare a lui Kim Kardashian şi Kanye West, care e deja un mic star de reality show, după ce a apărut în Keeping Up With the Kardashians. La fel ca părinţilor ei, micu­ţei Nori (4) îi plac paietele şi bling-bling-urile combinate cu hainele de piele. În dressingul ei se găsesc jachete Balmain, rochii Oscar de la Renta, pantofi Charlotte Olympia, dar şi întreaga colecţie Yeezy Kids (din linia ves­timentară a lui Kanye). Plus propriile genţi Louis Vuitton şi YSL! Fiţa maximă: are haine custom-made de la Givenchy şi Alexander Wang şi e mai mereu prezentă (cu mama ei, bineînţeles!) la săptămînile modei de la Paris şi New York.

Rămînînd în zona afro, ne amintim şi de o altă fashionistă precoce, Willow (16), fata actorilor Jada Pinkett şi Will Smith, care uimea cu outfiturile sale încă de la vîr­sta de 12 ani. După un rol alături de tatăl său în I Am Legend, cînd avea 7 ani, primul album muzical la 10 ani şi colaborarea cu Nicki Minaj de la 11 ani, Willow Smith a devenit şi un fa­shion icon. Ce-i drept, un aport a avut şi mama sa, care a tot plimbat-o pe la prezentările de modă ale caselor Versace, Armani ori Dolce&Gabbana. Cu un stil ex­travagant, un high fashion nomad greu de copiat, Willow, căreia i s-a mai zis și Baby Rihanna, nu se sfieşte să poarte tricouri cu mesaje sociale puternice, despre feminism şi respectul față de femeile afro-americane, drepturile LGBT sau spiritualitate. Remarcată de Karl Lagerfeld, care a făcut cu ea un picto­rial în V Magazine în 2014, a devenit muza lui Marc Jacobs şi imaginea casei Chanel. Anul trecut, şi fratele ei, Jaden (18), starul din Ka­rate Kid, devenea imaginea campaniei de pri­măvară-vară Louis Vuitton, după ce stilul lui vestimentar a fost dat de exemplu în revis­te precum GQ şi Teen Vogue. Din garderoba lui: pantofi sport Adidas şi Vans, haine sport MSFTSrep şi Puma, geci, cămăşi şi costume de la Gucci şi pantaloni şi paltoane de la Lou­is Vuitton.

Distracţie de milioane

La capitolul jucării şi petrecere a timpului liber, vorbim deja despre adevărate parcuri de distracţie (acolo unde copiii încă mai pot fi distraţi şi cu altceva în afară de gadget-uri), iar părinţii se întrec în a le oferi, de ziua lor, cado­uri extravagante şi petreceri tematice – vă mai amintiţi de party-urile desfăşurate aproape pe bandă rulantă în familia lui Tori Spelling (deh, că doar are cinci copii!), de la cele cu gărgăriţe şi country style la cele cu Hello Kitty şi, mai nou, cu inorogi? Şi pe asta s-a dus o parte din averea lăsată de producătorul hollywoodian Aaron Spelling.

Tori Spelling

Nici lui Céline Dion nu i-a păsat de bani atunci cînd i-a cerut soţului ei, în urmă cu vreo şapte ani, să transforme vasta curte a vi­lei din Jupiter Island, Florida, într-un parc acvatic pentru băiatul lor (şi singurul lor copil de la acea vreme), René Charles. Re­gretatul René Angélil i-a făcut pe plac, pe terenul lor apărînd un waterpark cu trei piscine, un rîu pentru colace, o mini-pla­jă cu nisip, două podeţe şi un tobogan cu apă. Modificările aduse au crescut preţul proprietăţii de la 7 milioane $, cu cît a fost achiziţionată în 2008, la peste 20 de mili­oane! După ce René Charles s-a bucurat de parcul acvatic alături de fraţii săi mai mici, gemenii Eddy și Nelson, vreme de şase ani, Céline Dion s-a văzut nevoită să vîndă proprietatea, din raţiuni sentimentale.

Celine Dion

Poate că Tom Cruise nu a investit într-un parc de distracţii, dar tot i-a oferit fiicei sale, Suri, o experienţă de neuitat într-un loc de poveste. Cînd a împlinit 6 ani, în 2012, cea mică şi-a petrecut ziua (şi noaptea!) în Castelul Cenuşăresei din Disneyland, Florida. Practic, tatăl ei a închiriat un apartament de la etajul al treilea al clădirii în formă de castel construite de Walt Disney pentru familia lui, dar a cărei con­strucţie a fost finalizată la cinci ani după moar­tea lui. Acum, e parte a parcului de distracţii din Florida şi, pentru amatorii de poveşti şi interioa­re de secol 17, poate fi închiriată pentru o sumă cu cinci cifre. Paturile cu baldachin, mozaicurile colorate, tavanele pictate, şemineele, ferestrele cu vitralii fac ca totul să arate ca în poveştile cu prinţese. Şi, pentru a întregi imaginea de basm, Suri s-a costumat în Ariel din Mica sirenă.

Nimic nu se compară, însă, cu un ceai dansant la Palatul Buckingham! De o asemenea petrece­re exclusivistă a avut parte recent Harper Beck­ham, care a sărbătorit împlinirea celor şase ani în stil mare. Emoţionaţi, părinţii David și Victoria au postat instastory-uri în care Harper, îmbră­cată ca prințesa Elsa din animația Frozen, era alături de prietenele ei, îmbrăcate și ele similar. Iar într-una dintre fotografii, micile prințese apar alături de adevărata Prințesă Eugenie. Ul­terior, pentru a contracara criticile venite din partea celor care spuneau că s-a încălcat proto­colul regal, David a spus că Palatul Buckingham nu și-a deschis porțile special pentru aniversa­rea fetiței lui, ci că a fost vorba despre invitația la ceai adresată de Prințesa Eugenie mai multor persoane, printre care lui, ma­mei sale, lui Harper şi prietene­lor acesteia.

Fiica Tamarei Ecclestone preferă să aibă propriul castel, astfel că a primit drept loc de joacă o casă cu două nivele care reproduce în miniatură vila în stil victorian pe care familia Ec­clestone o deţine în Londra. Un cadou pentru care părinţii au plătit 10.000 $.

Puţini copii au, însă, jucăriile lui Barron Trump! Cel care are la dispoziţie un etaj întreg în fabulosul Trump Tower (şi care poate colora pe pereţi!) are o colecţie impresionantă de ma­şini şi avioane de jucărie, unele dintre ele sufi­cient de mari pentru a le putea „conduce“ prin casă. Nu ştim cîte dintre ele au ajuns şi în ca­mera lui de la Casa Albă, dar cert e că America’s First Boy mai are o pasiune nobilă: golful. E şi normal, de vreme ce tatăl său deţine un lanţ exclusivist de cluburi de golf cu cele mai bune terenuri din Statele Unite.

Pe copiii Angelinei Jolie îi distrează alte lu­cruri, de la jocurile Playstation pînă la goa­na pe plajă cu ATV-urile şi sporturile acvati­ce. Profitînd de vacanţele petrecute pe iaht, Maddox (15), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (11) şi gemenii Knox şi Vivienne (9) au învăţat să facă surf şi paddleboarding, iar Brad le-a in­suflat pasiunea pentru motoare. Maddox are de la 11 ani propriul motor Suzuki DRZ-125 cumpărat de Brad!

David Beckham și Harper

La fel de sportivi sînt şi copiii clanului Beck­ham, cum altfel?!, doar sînt urmaşii unui mare fotbalist. La rîndul lor, Brooklyn (18) şi Romeo (14) şi Cruz (12) promiteau să devină mari ju­cători, mai ales că s-au antrenat ani buni la echipa de juniori a lui Arsenal. Doar că, între timp, lui Cruz a început să-i placă mai mult să cînte şi a lansat de Crăciunul trecut primul său single, făcîndu-i pe mulţi să-l numească „noul Justin Bieber“. Romeo a lăsat fotbalul şi s-a apucat de baschet, golf şi tenis – un sport la care a demonstrat abilităţi ce l-au uimit pînă şi pe tenismanul Grigor Dimitrov! Iar Brooklyn este înnebunit după skateboard şi, după ce a fost văzut colin­dînd pe placă cu Rocco, fiul Madonnei şi al lui Guy Rit­chie, şi cu alţi prieteni prin cartierul londonez Notting Hill, cei de la Pull&Bear s-au gîndit să facă un clip cu el. Să mai spunem că la fel de mult îi place arta fotografi­că, din care speră să facă o profesie. Fiţa maximă: le-a cerut părinţilor ca prima lui maşină să fie un Mercedes C–Classe de 50.000 $.

Cadouri excentrice:

Un cal de 75.000 $

La aniversarea a 2 ani, Blue Ivy a primit din partea lui Beyoncé şi Jay-Z un pursînge arab, din părinţi campioni.

O casă de jucărie de 187.000 $

Victoria şi David Beckham i-au comandat lui Brooklyn, la împlinirea vîrstei de 6 ani, un loc de joacă amenajat în vasta lor curte din Londra sub forma unui castel în miniatură, construit din cărămidă, cu podeţ şi turn, înalt de 5 m.

Un Maybach de 360.000 $

Justin Dior

Cînd creşti în casa unui rapper precum Sean Combs e imposibil să nu apreciezi bling-bling-urile şi maşinile luxoase. Aşa că tata Diddy i-a oferit fiului Justin Dior, la împlinirea a 16 ani în 2010, un bolid pe măsura mîndriei lui de părinte: un Maybach argintiu cu toate dotările şi cu accesorii (cum altfel?!) strălucitoare.

Tablou de 1 milion $

Venirea pe lume a singurei lor fetiţe, Harper, a fost un eveniment magistral pentru clanul Beckham, astfel că, pentru prima ei aniversare, fetiţa a primit o pictură intitulată Daddy’s Girl, care înfăţişează o uriaşă inimă roz cu fluturi şi care îi decorează camera alături de alte obiecte roz.

Un apartament de lux de 2 milioane $

Chiar înainte de-a se naşte, Elton John şi David Furnish au decis că fiul lor, Zachary, va avea propria grădiniţă amenajată într-un apartament, care de altfel a şi fost trecut pe numele lui.

Un domeniu de 12 milioane $

La 6 ani, Valentina, moştenitoarea actriţei Salma Hayek şi a afaceristului francez François-Henri Pinault (a cărui avere este de peste 15 miliarde $) a devenit proprietara unei vile în Los Angeles. De menţionat că numai întreţinerea lunară a casei Valentinei costă 50.000 $/lună.

O casă de 13 milioane $

Or fi părinţii Valentinei Pinault mai bogaţi, dar Suri Cruise are deja în posesie o vilă mai valoroasă în New York. Achiziţia a fost făcută de tatăl său, actorul Tom Cruise, în 2012, şi nu pentru ca ea să locuiască acolo cu mama sa, Katie Holmes, ci ca să o aibă atunci cînd va fi capabilă să locuiască singură.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?