X 
Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

Expert: Ghimpu este un actor fără inteligență politică

29 iun. 2013,, 09:45   Politică
5474 9
Foto: arena.md
Analistul politic Vasile Croitoru a declarat pentru NOI.md că președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, s-a transformat în ultima perioadă într-un actor fără inteligență politică. Potrivit acestuia, liderul liberal nu știe să facă diferența între opoziția constructivă și cea destructivă.

Vasile Croitoru susține că acest lucru îl denotă comportamentul și limbajul folosit de politician în ultima perioadă de timp. ”El s-a transformat într-un actor fără inteligență politică. În loc să contribuie la menținerea stabilității politice în R. Moldova, el a dat foc la o mulțime de petarde. A pornit o campanie împotriva propriilor aliați din cadrul coaliției de guvernare, devenind acum o cioară albă a politicii moldovenești, fiindcă nu face diferența între a fi într-o opoziție constructivă și a fi într-o poziție destructivă. Atunci cînd era la guvernare, acuza opoziția comunistă că nu este constructivă, dar el, în momentul de față, cum procedează? Exact în același fel”, a precizat analistul politic.

Anterior, analistul politic, Anatol Țăranu declara pentru NOI.md că zilele lui Mihai Ghimpu în politica moldovenească sînt numărate. Potrivit acestuia, situația a luat o altă întorsătură odată cu scindarea liberalilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?