X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

Un pasager de taxi nemulțumit a chemat poliția

29 aug. 2017,, 18:10   Capitala
3680 1

Locuitorii capitalei din nou au fost revoltați de activitatea defectuoasă a serviciului taxi.

O locuitoare revoltată a capitalei a publicat un post pe rețelele de socializare, în care a descris incidentul cu șoferul unui taxi al serviciului 14428.

- Prieteni, cine la Chișinău este responsabil pentru activitatea serviciului de taxi, în special 14428? La 28 august, noaptea, pe stradă V.Lupu staționa un taxi Dacia cu numărul 867. Fiind întrebat dacă e liber șoferul a răspuns că - da, pînă la Botanică 60 de lei. Urcăm în mașină, iar la cererea mea de a porni contorul, răspunsul este: „Contorul nu funcționează„. Sun operatorul, ca răspuns, aud: „Noi nu purtăm răspundere pentru cei care stau de marginea drumului, ei cer cît doresc”, a scris autorul postului.

Femeia a sunat poliția, cerînd să vină și să elucideze situația. În așteptarea poliției șoferul de taxi a devenit nervos și le-a cerut pasagerilor să părăsească salonul automobilului, pe motiv că el trebuie să plece acasă, adăugînd că nu va mai transporta astfel de pasageri principiali.

La sosire poliția a verificat foia de parcurs și apoi a sugerat pasagerilor două opțiuni: fie să meargă la comisariatul de poliție, deoarece secția este închisă pe timp de noapte sau deja ziua le va telefona sectoristul, care le va propune să se apropie și să scrie o cerere cu pretențiile sale.


- Atît! Mulțumesc tuturor, toată lumea este liberă! Eroul nostru, șoferul de taxi, al cărui nume nu am auzit nici de la el, el a refuzat să se prezinte, nici de la poliție, deoarece ei nu au dreptul să divulge informațiile, pe motiv că sînt informații confidențiale !!! Am fost nevoiți să ieșim din mașină și să rămînem noaptea în stradă sub „zâmbetele blînde” ale polițiștilor. Ura, tovarăși, democrația în acțiune! Te iubesc, capitala mea!, a ironizat femeia.

Cu toate acestea, autorul nu s-a bucurat de mult sprijin în comentariile la postare. „Eu nu înțeleg ... vi s-a spus prețul. Ați fost de acord. Iar apoi dintr-un motiv oarecare ați cerut să se pornească contorul. Cu asta trebuia să începeți conversația, iar a ieșit că ați căutat de ce să vă agățați”; „Dacă căutați sprijin, cel mai probabil, nu-l veți obține. Dacă nu ați fost de acord cu prețul, nu trebuia să urcați în mașină!”; „Ce ați vrut, ca el să fie arestat la fața locului și închis pe 15 zile? Acestea sînt contravenții administrative”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?