Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Reprezentanții „Bercut” comentează învinuirile care li se aduc

8 aug. 2017,, 10:10   Societate
2616 0

Reprezentanții agenției de pază „Bercut” au prezentat o altă versiune asupra incidentului produs în fața Hotelului Național, în urma căruia un bărbat s-a ales cu leziuni corporale, notează Noi.md.

Reprezentanții companiei susțin că agenții de pază au acționat în strictă conformitate cu legea, după ce bărbatul implicat a lovit cu propriul automobil de mai multe ori mașina de intervenție „Bercut”, după care s-a ascuns în hotel.

” La data de 17 mai 2016, a fost activat butonul de alarmă la parcarea Hotelului Național de pe bulevardul Ștefan Cel Mare. Unul dintre angajații parcării, în vîrstă de 70 de ani, nu a putut ține piept unui individ agresiv. Ajunși la fața locului mașina grupei de intervenție rapidă Bercut a fost deteriorată de către agresor. Agenții de pază de la Bercut au început căutările prin întunericul clădirii deteriorate. În virtutea noilor circumstanțe a fost sesizată poliția, care s-a alăturat căutărilor. După doua ore, individul a fost găsit de agenții de pază de la Bercut care au acționat conform Legii privind activitatea particulară de detectiv și de pază", au precizat reprezentanții companiei.

Menționăm că patru agenţi de pază de la „Bercut-Grup” vor compărea pe banca acuzaţilor pentru rele tratamente şi vătămarea intenţionată medie a integrităţii corporale a unei persoane. Procuratura a finalizat urmărirea penală şi a expediat dosarul în instanţa de judecată, iar dacă gardienii vor fi recunoscuţi vinovaţi, ei riscă pînă la 8 ani de închisoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?