X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4009

Clubul din Orhei, pe primul loc din Divizia Națională (VIDEO)

31 iul. 2017,, 12:10   Sport
2648 0

Clubul de fotbal „Milsami” se află în fruntea Diviziei Naționale (DN) după runda a patra.

În acest scop, echipa din Orhei a trebuit să-i învingă la Chișinău pe fotbaliștii din „Zimbru”. Pe locul doi s-a situat clubul „Sheriff”, care rămîne în urmă cu un punct de „Milsami”, comunică NOI.md.

Fotbaliștii din „Milsami” au reușit să cîștige în al treilea meci consecutiv, deși în toate aceste meciuri ei urmau să se întîlnească cu adversari puternici. Deplasarea la Chișinău în meciul împotriva lui „Zimbru” a fost tensionată, îndeosebi pentru gazde, care, pe parcursul întregii întîlniri, au fost presate de opozanți. Oaspeții din Orhei au folosit un moment potrivit pentru un atac la finele primei reprize, cînd, la hotarul careului de pedeapsă a „Zimbru”-lui s-a plasat reușit Andrei Cojocari. Mijlocașul din „Milsami” a marcat în colțul portarului echipei chișinăuiene, pe care acela nu a reușit să-l acopere. Acest gol a fost unicul din meci și a permis clubului „Milsami” să se ridice pe primul loc.

Campionul en-titre al Moldovei „Sheriff” a reușit să întrerupă seria din două meciuri, care se finalizau cu remiză și să învingă la Hîncești clubul local „Petrocub”. Stranierul din Muntenegru al echipei „Sheriff”, Stefan Mugoša, a deschis scorul în minutul 71, după care, peste cinci minute, a urmat „răspunsul” de la atacantul Igor Dima din „Petrocub”. El a condus atacul spre poarta oaspeților, a trecut de cîțiva fundași și a punctat exact sub portarul clubului „Sheriff” Serghei Juric. Evoluția evenimentelor la finele meciului s-a desfășurat vertiginos și deja în minutul 80 a pus punctul pe „i” jucătorul din „Sheriff” Vitalie Damașcan, care a profitat de greșeala portarului clubului „Petrocub” și a marcat în poarta rămasă goală.


După începutul nereușit în sezon, clubul „Zarea” a început să se reabiliteze treptat, a dispus de adversarii din echipa „Spicul”, care, pentru prima dată în istoria lor, au acces în DN. În echipa din Bălți s-au distins Gheorghe Ovseanicov și Serghei Zaghinailov, în timp ce „Spicul” nu a reușit să marcheze niciun gol. Fiind în fruntea clasamentului după trei runde, „Spicul” din Chișcăreni acum este al treilea printre lideri. Pe poziția a patra s-au situat fotbaliștii clubului „Dacia”, care pe teren propriu au dispus de echipa „Speranța” cu scorul de 2:1. Înfrîngerea s-a soldat cu faptul că clubul din Nisporeni a coborît pe penultimul loc și acum îl devansează la puncte numai pe al doilea debutant al DN, care în acest sezon este „Sfîntul Gheorghe”.

Meciurile etapei a cincea a DN vor avea loc la 4 și 5 august. În disputa centrală de la Bălți clubul local „Zarea” va găzdui „Dacia”. Echipa „Sheriff”, pe 5 august la Tiraspol, va juca cu adversarii din „Dinamo-Auto”, „Milsami” la Orhei va găzdui „Petrocub”, iar clubul „Zimbru” va evolua în deplasare împotriva echipei „Speranța”. Încă într-un meci vor evolua debutanții DN – „Spicul” și „Sfîntul Gheorghe”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?