X 
Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Lider în Campionatul Moldovei de fotbal este echipa „Spicul”

24 iul. 2017,, 15:10   Sport
2209 0

Lideră în Campionatul naţional al Moldovei după etapa a treia a devenit în mod sensaţional echipa „Spicul” din satul Chişcăreni, raionul Sîngerei.

Echipa a învins în week-end în deplasare clubul tiraspolean „Dinamo-Auto” cu scorul de 3:0 şi are şapte puncte. De la începutul campionatului fotbaliştii din „Spicul” au marcat cinci goluri în poarta adversarilor şi au primit doar unul, situîndu-se pe primul loc în tabelul clasamentului.

Pe locul doi, cu şase puncte, s-a situat echipa „Petrocub” Hînceşti, care a dispus în deplasare de „Sfîntul Gheorghe”, Suruceni (Ialoveni) – 2:0. Înainte de meci preşedintele clubului „Petrocub-Hînceşti” Mihail Usatîi a declarat că echipa a avut obiectivul de a se clasa printre primii trei premianţi.

Clubul tiraspolean „Sheriff” putea rămîne printre liderii campionatului, dacă în disputa de acasă, cîştigînd cu scorul de 2:1 de la „Zimbru” Chişinău, nu le-ar fi permis oaspeţilor în prezenţa a 4 mii de spectatori în minutul 89 să egaleze scorul. Ca rezultat – remiza de 2:2 şi doar cinci puncte în total.

Meciul între „Milsami” (Orhei) şi „Dacia” (Chişinău) s-a finalizat cu scorul de 2:1, ceea ce i-a permis echipei orheiene să se situeze pe locul trei. În acest meci jucătorii din fiecare echipă au primit cîte cinci avertismente. Săptămîna curentă Comitetul pentru desfăşurarea competiţiilor le va înainta sancţiuni financiare.


Încă un meci al manşei a treia va avea loc luni. Pe stadionul orăşenesc din Hînceşti „Speraţa” va găzdui „Zaria”. Nisporenenii au 4 puncte, în timp ce bălţenii nu au puncte şi se află în subsolul tabelului clasamentului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?