Transnistria stiri: 1384
Eurovision stiri: 510

Bodișteanu despre acuzațiile lui Țîcu: Sînt niște ”prostologii”, îl voi da în judecată pentru defăimare. VIDEO

14 iun. 2013,, 11:42   Politică
3526 1
Foto : jurnal.md
Ministrul Tineretului și Sportului, Octavian Bodișteanu, infirmă acuzațiile predecesorului său Octavian Țîcu precum că ar fi fraudat bugetul de stat cu sute de mii de lei. Acesta a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că fiecare ordin semnat de el a fost strict coordonat cu ministrul de atunci – Ion Cebanu.

”Este lesne de înțeles scopul acestuia. Cînd am făcut un pas înainte cu reformatorii, am simțit o presiune. Toate lucrurile astea le face pentru ca să ne deruteze. Știe că noi, reformatorii, putem face în timp scurt ceva. Altfel nu văd sensul de ce mă numea pe mine președinte de comisie la elaborarea diferitor strategii. A fost un șoc pentru mine cînd am văzut că omul care nu mai lucrează în minister are acte originale. Ce caută actele în original la el? Toate acuzațiile astea sînt doar ”prostologii”. Fiecare pas și fiecare ordin semnat de mine era în strictă coordonare cu ministrul Cebanu. Îl voi da în judecată pentru defăimare”, a declarat Octavian Bodișteanu.

Amintim că, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, fostul ministrul al Tineretului și Sportului, Octavian Țîcu, l-a acuzat pe Bodișteanu că ar fi spălat din bugetul de stat sute de mii de lei pe durata activității sale în calitate de viceministru în cadrul aceluiași minister. De asemenea, în dimineața acestei zile, Tîcu a depus o sesizare în acest sens la Procuratură.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?