X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Ministrul Bodișteanu, acuzat de spălare de bani! Țîcu prezintă documente. VIDEO

13 iun. 2013,, 14:55   Politică
6018 1
Foto : tribuna.md
După ce ex-ministrul Tineretului și Sportului Octavian Țîcu a adus acuzații la adresa actualului ministru Octavian Bodișteanu precum că ar fi implicat în acte de corupție, Țîcu a ieșit astăzi în fața presei și a prezentat documente doveditoare, relatează NOI.md.

Octavian Țîcu susține că Bodișteanu, fiind viceministru, împreună cu şeful Direcţiei sport de performanţă Octavian Bucătari, au spălat sume mari de bani din bugetul de stat pe parcursul anului 2012. ”Eu am văzut o sumedenie de documente fără ca fostul ministru Ion Cebanu să fie implicat. Adică e scris ministrul Ion Cebanu, dar e semnat Bodișteanu și Bucătari. Am ridicat actele din 2012 și am văzut că au fost spălați sute de mii de lei prin diferite ordine privind organizarea diferitelor cantonamente, procurarea biletelor de avion pentru sportivi sau pregătirile pentru Jocurile Olimpice”, a precizat Octavian Țîcu.

În aceste condiții, Octavian Țîcu susține că pe durata activității sale la minister s-a adresat pentru un audit intern și că a fost nevoit să schimbe lacătul la arhivă, pentru că auditorii n-aveau acces la aceasta.

Totodată, acesta a solicitat Curții de Conturi şi Procuraturii Generale să se autosesizeze.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?