X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

„Sheriff” a zdrobit „Zaria” la fel ca în finala Cupei (VIDEO)

10 iul. 2017,, 12:40   Sport
2472 0

Cu victoria indiscutabilă a clubului „Sheriff” s-a finalizat meciul de la Tiraspol, unde campionul en-titre al Moldovei a găzduit echipa „Zaria”.

Chiar în primul meci al Diviziei Naționale (DN) de fotbal echipa „Sheriff” a cîștigat cu încredere și s-a plasat în fruntea tabelului clasamentului, demonstrînd cel mai eficient scor. Portarul echipei „Zaria” Vladimir Livșiț a primit în poarta sa cinci goluri fără răspuns, ceea ce a repetat scenariul finalei Cupei Moldovei, comunică NOI.md.

Ambele echipe, care au jucat în mai în meciul final al Cupei Moldovei, cu disputa între ele au început noul sezon al Campionatului Moldovei, în care șanse egale la victorie s-au menținut pînă la finele primei reprize. În minutul 40 s-a manifestat debutantul clubului tiraspolean Stefan Mugoša, care cu capul a preluat o pasă aeriană de la partener și a direcționat balonul în plasa porții adversarilor. Gazdele întîlnirii nu le-au permis fotbaliștilor din „Zaria” să plece la pauză cu un mic decalaj de scor. Chiar în finalul primei reprize s-a manifestat un alt novice din „Sheriff”, care în iunie a abandonat „Milsami”, Petru Racu. El s-a situat în careul de pedeapsă al adversarilor și a reușit să primească fără obstacole o pasă și să puncteze în poartea clublui „Zaria”.

În repriza a doua presiunea asupra apărării clubului din Bălți doar s-a intensificat, în plus, oaspeții au început să comită tot mai multe greșeli. Deja peste cinci minute după începutul reprizei a doua atacantul clubului „Zaria” Vitalie Damașcan a majorat decalajul, iar în minutul 58 fundaşii din “Zaria” i-au ajutat de adversarii formidabili să transforme scorul în unul cu adevărat zdrobitor. Pentru comporomiterea atacului în careul de pedeapsă al clubului din Bălţi, arbitrul a stabilit un penalti în favoarea echipei “Sheriff”, care a fost realizat fără greş de stranierul croat Josip Brezovets. “Punctul” în meci a fost pus de Veaceslav Posmac, care a marcat al cincilea gol în minutul 72.


“Sheriff” a finalizat întîlnirea cu oaspeţii din Bălţi cu acelaşi scor, cu care la finele lunii mai a cîştigat Cupa Moldovei. Vitalie Damaşcan s-a dovedit a fi acel fotbalist al echipei “Sheriff”, care a marcat goluri aceluiaş adversar în ambele meciuri. Scorul de 5:0 a permis discipolilor antrenorului principal al clubului “Sheriff” Roberto Bordin se se situeze pe primul loc , deoarece acest meci a devenit cel mai eficient în etapa precedentă. Vicecampionii Moldovei din echipa “Dacia” au dispus cu scorul de 1:0 de clubul “Sfîntul Gheorghe”. Cu acelaşi scor clubul “Speranţa” a învins “Milsami”, “Dinamo-Auto” – “Zimbru”, iar “Spicul” a dispus în deplasare de fotbaliştii din “Petrocub”.

Runda a doua a Diviziei Naţionale va avea loc pe 15 şi 16 iulie. În meciul central “Dacia” vă găzdui pe stadionul său “Sheriff”. Clubul “Zaria” din Bălţi va juca cu “Milsami”, “Zimbru” la Chişinău se va întîlni cu echipa “Sfîntul Gheorghe”. Clubul “Petrocub” urmează să se întîlnească cu “Dinamo-Auto”, iar debutanţii DN din “Spicul” vor juca cu “Speranţa”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?