Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Lupu: Am reușit să punem capăt intereselor personale

30 mai. 2013,, 14:27   Politică
3535 6
Foto: noi.md
Liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, susține că, prin semnarea acordului privind crearea Coaliției pentru Guvernare Pro-Europeană a fost pus capăt intereselor personale și de partid. Declarația a fost făcută după semnarea acordului, relatează NOI.md.

Liderul PDM a spus că acest fapt denotă revenirea în albia unor condiții de stabilitate politică pentru a oferi și legislativului, și executivului, premise de continuare a proceselor de reformare în Republica Moldova.

„Am reușit să punem de o parte interesele personale și de partid, înțelegînd că trebuie să prevaleze cele ale cetățenilor. Au fost incluse multe idei noi în contextul lecțiilor pe care le-am însușit, iar acest acord vine să stabilească echilibrul politic, pentru asigurarea eficienței, și noi mecanisme de comunicare, pentru că ele toate trebuie văzute la pachet”, a spus Marian Lupu, adăugînd că noua coaliție va oferi deplină susținere guvernului învestit, sarcina căruia nu va fi una ușoară.

Totodată, fostul președinte al Parlamentului a menționat că, deși timpul este limitat pînă la ulterioarele alegeri parlamentare, s-a ținut cont de această durată în pregătirea reformelor instituționale profunde.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?