X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Motivul pentru care deputații PLDM pleacă din Parlament

6 iun. 2017,, 11:20   Politică
4975 4

Liderul PLDM, Viorel Cibotaru, comentează ultimele evoluții de pe scena politică de la Chișinău și mai cu seamă plecările deputaților din PLDM și din Parlament. „Este o tragedie pentru clasa politică”, a spus politicianul în cadrul emisiunii Alb&Negru de la Unimedia.


„Destul de mulți au fost șantajați. Sînt curați, dar șantajați. Nu doar PLDM-ului i se întîmplă asta. Cei care au aderat la PD își camuflează motivele. Nu sînt suficient de curați. Dar sînt oameni care au părăsit formațiunea din cauza unor condiții create. M-am referit la dna Palihovici, Victor Roșca, Alexandru Barbăroșie, Ion Ciontoloi. Li s-au impus anumite condiții pe care nu le-au putut accepta”, a precizat invitatul.


Liderul PLDM consideră că în felul acesta se creează acest resentiment și dispare dorința de a se mai implica în politică, distrugîndu-se un segment important de funcționari.

Întrebat dacă fracțiunea PLDM, care a ajuns la limita de cinci deputați va rezista pînă la alegerile parlamentare din 2018, Viorel Cibotaru a răspuns că crede în trăinicia lor. „Nu există astăzi condiții ca acești cinci oameni care au mai rămas în fracțiunea PLDM să activeze în plinătatea legii și a funcâionalității. Fiecare dintre ei au fost amenințați, bruscați într-un fel sau altul. Cred în trăinicia lor. Nu este vorba despre caracterul acestor oameni. Toți sînt persoane foarte cunoscute și au tot respectul, inclusiv în partid.

Unul dintre cei care ar urma să vină a votat în consiliul raional de unde este împotriva președintelui care este un membru fidel al PLDM. Nu vreau să fac speculații”, a conchis invitatul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?