Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Dodon reacționează la afirmațiile lui Plahotniuc

10 mai. 2017,, 13:14   Politică
14080 14

Șeful statului Igor Dodon, vine cu o reacție după declarațiile făcute de președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, în contextul reformei Guvernului, de a reduce numărul de ministere de la 16 la 9.

Pe pagina sa de socializare, Igor Dodon scrie că a luat act de intenția declarată a democraților de a efectua o reformă a Executivului.

„O reformă a Guvernului este necesară, numărul ministerelor trebuie redus, iar acești miniștri trebuie demiși. Ei trebuie demiși chiar și în afara reformei. Însă am mari dubii că această intenție anunțată azi de PDM va fi și înfăptuită. Sau că va fi înfăptuită așa cum se cuvine. Declarațiile acestei guvernări trebuie tratate cu mari rezerve. La fel trebuie să tratăm și inițiativa anunțată azi. În general, eu consider că trebuie reformat nu doar guvernul, ci întreaga guvernare eurounionistă. Și spre acest obiectiv vom merge și de acum încolo, ” a scris Igor Dodon pe pagina sa de socializare.

Precizăm, liderul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, a anunțat că săptămînile următoare va începe reforma în cadrul Guvernului Republicii Moldova. Potrivit anunțului făcut de președintele PDM, din cele 16 ministere actuale, în următorul executiv se vor regăsi doar 9, iar numeroase agenții vor fi comasate în una singură, relatează NOI.md.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?