Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Mihai Godea pune la îndoială sinceritatea liderilor PLDM

16 mai. 2013,, 09:46   Politică
4573 4

Foto: timpul.md

Deputatul Mihai Godea, lider al Partidului Acţiunea Democratică, pune la îndoială sinceritatea liderilor PLDM, după desemnarea lui Iurie Leancă drept candidat la funcţia de prim-ministru. Godea aşteaptă acţiunile următoare ale liderilor PLDM, pentru a putea trage o concluzie.

„Eu pun la îndoială că cei care l-au desemnat sînt cu adevărat sinceri. Domnul Leancă este un profesionist, dar am văzut că tot ceea ce a făcut a fost călcat în picioare", a declarat Mihai Godea, citat de publika.md.

Reamintim că preşedintele Nicolae Timofti a semnat decretul privind desemnarea lui Iurie Leancă drept candidat la funcţia de prim-ministru. Anunţul oficial a fos făcut miercuri, în cadrul unui briefing de presă. Premierul desemnat are la dispoziţie 15 zile pentru formarea unui nou Cabinet de miniştri. Totodată președintele a îndemnat deputații să voteze pentru un nou Guvern. „Fac apel către deputați și Parlament să voteze un nou Guvern pentru a readuce stabilitate în Republica Moldova”, a declarat preşedintele Timofti.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?