Vocea diasporei

Deputații vor decide vineri dacă îl demit pe Chirinciuc

Deputații vor decide vineri dacă îl demit pe Chirinciuc

Moțiunea simplă asupra activității ministrului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc, va fi examinată la ședința de mîine a Parlamentului, comunică Noi.md.

Solicitarea de demitere a lui Chirinciuc a fost înaintată acum două săptămîni de către socialiști, care l-au acuzat de gestionarea ineficientă a „situației dezastruoase” de la Calea Ferată din Moldova. Semnatarii moțiunii au invocat restanțele de circa 130 de milioane de lei la plata salariilor angajaților CFM, menționînd că necesitatea stringentă de reformare a instituției.

La ședința de mîine, 17 martie, a Legislativului deputații vor mai aproba modificări și completări la Legea bugetului pentru anul 2017, modificări la Codul muncii, precum și a legii privind siguranța traficului rutier. Deputații mai urmează să audieze o informație despre contractul de concesionare semnat cu „Frontera Resources”, care îi oferă dreptul de a efectua cercetări geologice, în vederea depistării zăcămintelor de petrol și gaze naturale din sudul Republicii Moldova. Tot la ședința de vineri va fi prezentată o informație despre ecosistemul bazinului Nistru.

Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu1 comentariu

Jorik 21 mar. 23:20

Министр может быть отправлен в отставку, только если будет как-то мешать "царю Молдовы", или же если будет выгодна данная отставка, ему же, в любых других случаях такая процедура не пройдет ни за что.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

Întrebarea zilei Toate

load
PRIVESC EU
privesceu