X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Noul procuror general a fost prezentat colectivului

19 apr. 2013,, 18:10   Societate
3435 1
Foto : trm.md
Noul procuror general Corneliu Gurin este gata să întreprindă schimbări în cadrul instituției pe care o va conduce de azi înainte. După ce a fost prezentat colectivului, Gurin a spus că are impresii bune. „Trebuie schimbată imaginea Procuraturii. Aceasta trebuie să lucreze pentru societate”, a spus procurorul general, transmite NOI.md.

„Voi face schimbări, pentru asta am venit. Procuratura Generală trebuie să devină principalul organ de elită, deschis, care asigură drepturile cetăţenilor”, a menționat Gurin.

Președintele Parlamentului, Marian Lupu, i-a spus noului procuror general că „accentul trebuie pus pe acțiuni în strictă conformitate cu legea”.

„Procuratura nu trebuie să aibă simpatizanți personali, interese de business, să protejeze sau penalizeze pornind de la interesele politice și financiare, acestea sînt așteptările noastre. Vă asigur de deplină susținere politică a Parlamentului pentru aceste schimbări”, a menționat Lupu.

Corneliu Gurin a fost numit în funcția de procuror general ieri. Candidatura sa a fost propusă de către preşedintele Parlamentului, în locul lui Vitalie Pîrlog.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?