Directoarea grădiniței vizitate de FILIP a plecat benevol din funcție

Directoarea grădiniței vizitate de FILIP a plecat benevol din funcție

Directoarea Grădiniței nr. 59 din capitală, unde premierul Pavel Filip a făcut o vizită inopinată, și-a depus cererea de demisie.

Asta după ce în urma inspectării șeful Cabinetului de Miniștri a găsit mai multe produse cu termenul expirat care urmau să ajungă pe masa micuților. Despre neregulile din instituție Pavel Filip a fost anunțat de către un părinte.

Filip a cerut sancționarea directorilor de grădinițe, dar și a funcționarilor publici care se fac responsabili de condițiile proaste din grădinițe. Șeful executivului a cerut intervenția Ministerului Sănătății în soluționarea acestei probleme după ce a fost contactat de un părinte și a mers să viziteze o grădiniță din capitală.
 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu4 comentari

NINA 3 mar. 15:20

Toti sunt destepti cind invinuesc pe cineva dar nici unul nu-si pune intrebarea cum lucreaza el,cum indeplineste cerintile la locul lui de lucru.Este usor de ivinuit dar este mai greu de investigat cazul si pricina.Am inteles ca nu aveau nici asistent medical,nici bucatar si nu-i de mirare fiindca salariul este mizer.Cred ca in cazul cind nu sunt cadre indeajuns in institutii si nu sunt satisfacuti de lucrul efectuat parintii si toti ceilalti-gradinita sa fie inchisa

boris 3 mar. 09:40

вина директора есть, но косвенная. продукты поставляются в садик централизованно. как вообще некачественные продукты завезли в садик? а директора, что есть выбор - эти продукты беру, эти не беру. ей надо кормить детей сегодня, сейчас. а тех поставщиков некачественных продуктов уже выпустили, мол продолжайте ребята

habo 3 mar. 01:47

Chiar cu nimic nu-i vinovata d-na? Vai, sarmana... Trebuia cu laturi sa hraneasca copiii.
Pestele de la cap se strica? Shi cine-i ,,capul" gradinitei, femeia care spala podeaua?

Mosh Gerila 2 mar. 20:46

Peshtele se strica de la cap nu de la coada, Filip de ce nu sia dat demisia, doamna nui vinovata cu nimic e ca si noi toti jertfa a sistemului nu poti cu 3 lei sa procuri ceea ce costa 100 de lei, dar el este reprezentantul sistemului si se face ca lucreaza.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

tu ești reporter

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load