X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Un alt bebeluș, de numai 8 luni, bătut de tatăl sau

24 feb. 2017,, 15:15   Societate
9452 1

Încă un copil, de doar 8 luni, a fost snopit în bătaie de propriul tată, notează site-ul e-medicina.md, citat de NOI.md.

Potrivit sursei, copilul a fost lovit cu capul de marginea patului de către tatăl său, care era deranjat de plînsul micuțului. Scena incredibilă a avut loc în satul Mirceşti, raionul Ungheni.

Totul s-a întîmplat pe 16 februarie, copilul fiind dus la medic abia peste 4 zile. Inițial acesta a fost internat la Spitalul Raional din Ungheni, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, iar în prezent se află sub supravegherea medicilor de la Institutul Mamei și Copilului din capitală.

În urma loviturilor, copilul s-a ales cu un hematom frontal. Potrivit ofițerului de presă al instituției, Stela Andrei, inițial el a fost internat în Secția reanimare, fapt ce a permis stabilizarea stării de sănătate. Ulterior a fost transferat în Secția Neurochirurgie și ar putea fi externat peste o săptămînă, dacă nu vor apărea complicații.

Micuțul a avut nenorocul să se nască într-o familie săracă, cu părinți dependenți de alcool.

Gheorghe Filipovici, primarul comunei Boghenii Noi, din care face parte satul Mirceşti, a declarat că cei doi soți consumă des alcool, nu muncesc nicăieri, nu au viză de reședință în sat și locuiesc la rudele bărbatului. Mama copilului are 21 de ani, iar tatăl – 22 de ani.

Tatăl copilului riscă să își petreacă următorii trei ani după gratii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?