Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Copil de doar 10 luni, snopit în bătaie de propriul tată

22 feb. 2017,, 14:34   Societate
12547 3

Caz fără precedent la Drochia! Un bărbat și-a trîntit la pămînt și l-a pălmuit fără milă pe propriul copil de doar 10 luni, transmite NOI.md.

Incidentul a avut loc ieri, 22 februarie, în satul Gribova. Potrivit asistentei sociale din localitate Irina Gurieru, bărbatul s-a întors acasă și, fiind în stare de ebrietate, a snopit-o în bătaie pe mama copilului. După ce femeia și-ar fi pierdut cunoștința, acesta a luat copilul, l-a apucat de picioare și l-a trîntit cu capul de pămînt, după care l-a pălmuit pînă l-a învinețit.

„Bărbatul a dispărut, cu tot cu micuț, pentru o oră. Ulterior a revenit acasă, iar mama copilului, cînd a văzut în ce stare era micuțul, a alergat la vecini, care au chemat ambulanța”, spune asistenta socială.

Copilul a fost internat în Secția reanimare a Spitalului Raional, cu traumatism cranio-cerebral, starea lui de sănătate fiind gravă, dar stabilă.

Tatăl copilului, în vîrstă de 22 de ani, care în prezent este reținut de poliție pentru 72 de ore, fiind învinuit de violență în familie, riscă închisoare pe un termen de 5 ani.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?