X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4009

Concert incendiar marca „Zdob și Zdub” (VIDEO) ©

21 feb. 2017,, 09:30   Showbiz
5842 0

La începutul lunii martie, tradițional deja, formația „Zdob Și Zdub” organizează un nou concert.

„Rock Mărțișor” este evenimentul din 5 martie, unde ”zdubii” vor readuce în scenă cele mai îndrăgite piese din repertoriul lor rock, informează NOI.md.

Concertul va avea loc la Atrium Concert Hall, începînd cu ora 19.00, unde vor răsuna melodii precum „Laur Balaur”, „Ruța Ruța”, „Maria Blues”, dar și cîteva piese mai noi.

În cadrul unui interviu acordat portalului NOI.md, solistul formației, Roman Iagupov, a spus că ”Zdubii” se pregătesc nu numai pentru acest concert, dar concomitent lucrează și asupra noului album, pe care preconizează să-l lanseze în anul curent.

„Am scris deja 5 piese, le-am înregistrat, mai facem unele schimbări, experimentăm cu diverse instrumente tradiționale. Înndată ce vom fi mulțumiți de piese și vom aduna numărul necesar, vom prezenta publicului noul album și, cu acest prilej, vom susține și un șir de concerte”, a declarat Roman Iagupov.

După concertul din martie, „Zdob și Zdub” va porni în turnee, așa cum o face deja de ani buni. Băieții urmează să concerteze la Londra, la Paris, în Belgia, în SUA, la Sankt-Petersburg, la Moscova.

Biletele pentru concertul din 5 martie – „Rock Mărțișor” – sunt puse deja în vînzare și costa 220 de lei pînă la ziua evenimentului, în ziua concertului – 250 de lei.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?