Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4015

PLDM a mai pierdut un consilier raional în Cahul

11 apr. 2013,, 14:48   Politică
3423 0
Foto: hotnews.md
Partidul Liberal Democrat din Moldova a mai pierdut un consilier raional în Cahul. Este vorba despre Radion Plăcintă. Potrivit site-ului ziuadeazi.md, alesul local a părăsit fracțiunea fiind nemulțumit de politica de cadre pe care o promovează PLDM.

Sursa citată menționează că anunţul despre plecarea lui Plăcintă din PLDM a fost făcut astăzi, la şedinţa forului local, de către secretarul Consiliului raional Cahul, Cornelia Prepeliţă.

„Radion Plăcintă este în drept să ia această decizie, este democraţie. Noi nu putem să batem cu pumnul în masă şi să spunem să nu plece, că ar însemna să limităm democraţia”, a declarat pentru sursa citată preşedintele fracţiunii liberal-democraților, Gheorghe Lavric.

De specificat că Radion Plăcintă este membru al Comisiei urbanism, construcţii, gospodărie comunală, drumuri şi protecţia mediului și rămîne, deocamdată, consilier neafiliat.

Acesta nu este primul consilier local din Cahul care pleacă din PLDM. Anul precedent a părăsit fracțiunea și Alexandru Hagioglo, actualul director interimar al Centrului Medicilor de Familie Cahul.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?