Vocea diasporei

Demontarea panourilor publicitare din capitală, va continua (VIDEO)

Demontarea panourilor publicitare din capitală, va continua (VIDEO)

Pe parcursul anului trecut au fost demontate circa 200 de panouri publicitare stradale din capitală, iar din luna iunie scoaterea acestora va continua, informează NOI.md.

Potrivit primarului general, Dorin Chirtoacă, demontarea panourilor de pe străzile principale ale capitalei va fi preluată în prima lună de vară, atunci cînd vor expira majoritatea autorizațiilor. 

„Anul acesta vom continua. Cert este că traseul bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt pînă la Aeroport arată altfel. Este un aspect mai acceptabil. Același lucru ni-l propunem și pentru alte sectoare. Avem front de lucru și pentru anul acesta”, a afirmat Dorin Chirtoacă.

Proprietarii de panouri publicitare sînt anunțați, conform regulamentului, cu 30 de zile înainte de termenul de expirare a autorizației. Totodată, contractul cu ei nu va mai fi prelungit.

Pe parcursul anului 2016, în sectorul Ciocana au fost demontate circa 40 de panouri, iar în sectorul Botanica – 90.

Primarul le-a cerut pretorilor de sector să emită dispoziții privind demontarea tuturor panourilor de pe străzi și de la intersecțiile cu sens giratoriu, care au autorizații expirate.  
 


Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu2 comentari

шаня 13 feb. 18:54

за одно и рекламные пано своего родственника пусть уберёт..

lexx 13 feb. 16:30

Давно пора.Где ты" Мой белый город" ? Из-за этих щитов города не видно.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

Întrebarea zilei Toate

load
PRIVESC EU
privesceu